Stryg mellem åbne programmer hurtigere på skærmen iOS Multitasking

De fleste iPhone- og iPad-brugere ved, at iOS multitasking-skærmen er, hvor du kan afslutte de apps, du ikke længere vil åbne, og det er også hvor du går for at skifte mellem nogen af ​​de åbne apps på enheden. Men hvis du har mange apps åbne, kan du bemærke, at skift fra det forreste app-kort til et af de sidste ikke er ligefrem hensigtsmæssigt, i det mindste ikke, før du bruger dette flotte alternative swipe-tip. Tricket er at ændre placeringen af ​​hvor du fejer ved multitaskeren, fra apppanelerne til appikonerne:

  1. Dobbeltklik på knappen Hjem for at hente skærmbilledet iOS multitasking
  2. Stryg appikens ikoner frem for applikationspanelerne

Du skal straks mærke hastighedsforskellen. Jo hurtigere du svejser på appikonen, desto hurtigere forsyner apperne på skærmen. Dette betyder, at nogle få hurtige swipes på ikonerne sender dig hele vejen fra starten til slutningen af ​​tonsvis af åbne apps ved størrelsesordener hurtigere end at skubbe direkte på app preview panelerne.

En video og animeret gif vil vise effekten visuelt, men brugerne skal virkelig prøve det selv på deres egne iOS-enheder for at mærke den store forskel.

Skærmens orientering er ligegyldigt for iPad-brugere, men interessant nok fungerer dette endda i iOS multitasking horisontal tilstand til iPhone og iPod touch også:

Dette nifty trick blev opdaget for nylig af LifeHacker, der også lavede den sidelæns / vandret animerede GIF af den ovenfor viste handling.