Sådan deaktiveres Siri helt på iPhone og iPad

Siri stemme assistent har mange virkelig nyttige kommandoer og funktioner og en god sans for humor, men nogle brugere kan ønske at deaktivere Siri på deres iPhone, iPad eller iPod touch uanset årsag.

Selvfølgelig kan du ved at slukke Siri ikke få adgang til den personlige assistent fra hvor som helst i iOS, og du vil miste nogen af ​​de relaterede funktioner på iPhone eller iPad selv, men også med nogen parret Apple Watch også.

Sådan slår du Siri i iOS

Deaktivering af Siri er det samme for alle enheder og versioner af iOS:

  1. Åbn appen Indstillinger i iOS og gå til "General"
  2. Tryk på "Siri" og nær toppen af ​​skærmen, skift kontakten ved siden af ​​"Siri" til OFF-positionen
  3. Bekræft, at du ønsker at deaktivere Siri helt ved at trykke på "Sluk Siri"
  4. Afslut fra indstillinger som normalt

Bemærk, at ved at deaktivere Siri får du en besked, der siger, at nogle diktatdata fortsat vil eksistere på Apple-servere, medmindre du også slår Dictation fra - det skyldes, at iPhone behandler en stor del af stemmegenkendelse på eksterne Apple-servere for bedre anerkendelse og forståelse af din stemme. Uanset om du vil gå alt ud og deaktivere Dictation samt Siri, er det op til dig, men Diktation er den funktion, som lader dig tale til din iPhone og konvertere talen til tekst, hvilket også er meget nyttigt.

Da deaktivering af Siri helt er ret dramatisk, skal du overveje de få alternative muligheder, der kan være mere passende; hvis du er bekymret for utilsigtet brug eller utilsigtet brug, overveje at forhindre Siri-adgang fra låseskærmen som en anden løsning, og hvis du finder ud af at Siri taler ud af det blå, overvej at bare skifte "Hey Siri" stemmeaktiveringskontrolfunktionen off i stedet. Disse muligheder gør det muligt for Siri at blive indkaldt, når det ønskes, og når det er forsætligt, men uden at slukke for den praktiske telefonsamtaler.

Som normalt med iOS-indstillinger kan du altid vende om ting og gå og genaktivere Siri igen ved at gå tilbage til Siri-indstillingerne og skifte kontakten igen til igen.

Med den brugbare Siri er det nok bedst at lade være deaktiveret for de fleste brugere, selvom der er visse situationer, hvor det er hensigtsmæssigt at deaktivere, især for iOS-enheder i offentlig brug, kids iPads, eller hvis funktionen løbende indkaldes, når den ikke er ønsket . I sidste ende er det op til dig, men vi anbefaler at forlade den lille kunstigt intelligente agent og lære at bruge de mange Siri-funktioner, det er meget nyttigt!