Angiv et tomt mappenavn i iOS

Kan jeg ikke tænke på et navn til en iOS-mappe? Eller måske foretrækker du minimalisme og vil helst have en mappe uden noget navn? Hvorfor ikke indstille et tomt mappenavn! Du kan ikke gøre det normalt, og du har måske opdaget, at du også skriver et stort antal mellemrum, men det er også et særligt udseende, der følger med Starbucks-appen (ja, Starbucks, den allestedsnærværende kaffebar), kan du lave en mappe med et helt tomt navn.

Der er ikke meget til dette, du skal bare trykke og holde på Starbucks-appen og slippe det på en anden app for at oprette en mappe som normalt. Du vil bemærke, at det foreslåede mappenavn er ... ingenting, og dermed resultatet er dit tomme mappenavn. Du behøver ikke at holde Starbucks-appen i mappen, hvis du ikke vil, vil det tomme navn forblive lagt uanset hvad der går ind der.

Starbucks-appen er gratis på App Store, så selvom du hader kaffe, kan du bruge den til at lave et tomt mappenavn uden at hengive sig.

Du vil helt sikkert få mere mening ud af at placere Emoji-tegn i navne på mapper (som også kan gøres på Mac'en), men det er jo et sjovt trick alligevel, selvom det stort set er ubrugeligt.

Hoveder op til iDownloadblog for opdagelsen af, hvad der sandsynligvis er en fejl, selv om det fortsætter med at arbejde i iOS 6 og iOS 7 på enten iPhone eller iPad.