Lås Kompasnålepositionen på en iPhone til bedre navigering

IPhone's medfølgende Compass-app kan både være sjov og brugbar og tilføre enhederne multi-tool og digital swiss army knife-funktioner. For dem, der ønsker at bruge det indbyggede iOS kompas til navigation, vil du være glad for at finde ud af, at du kan låse nåle retningsstilling på et sæt punkt, hvilket forbedrer evnen til at bruge appen til at navigere rundt.

Når nålen er låst ind i en stilling, vil det komme fra det indstillede (lukkede) retning, at kompassen bliver rød, hvilket angiver graden af ​​sving og hjælper med at korrigere kurset. Uanset om du er retningsbestemt eller ej, er dette nyttigt til navigation af mange grunde.

Sådan låses kompassnålen på iPhone

Brug af denne fantastiske lille Kompass-retningslåsfunktion er ret simpel, men den overses af de fleste brugere:

  1. Åbn Kompass-appen på iPhone og kalibrere som normalt
  2. Orienter iPhone, så nålen vender mod den retning, du vil låse positionen for, og tryk derefter på kompassen for at låse nålens retning
  3. Flyt iPhone'en i en anden retning for at bekræfte nålelåsen, den trækker rødt, hvilket indikerer, at mange grader er nødvendige for at korrigere

Fordi Compass app er afhængig af GPS, vil du sandsynligvis ikke bruge dette i nogle fjerntliggende kanoner til at navigere rundt, men det kan helt sikkert bidrage til at hjælpe navigationen i en kniv eller endda til grundundervisning og simpel geocaching og orientering, og det kan være et bedre alternativ end at bruge Maps-apps til orientering, når du kigger på lavcelle-modtagelse eller vandrer rundt målløst i et ukendt område.

En anden grund til ikke at stole på dette for meget er, at GPS kan forårsage en betydelig batteridrænse på en iPhone, så du ikke vil stole på Compass-appen og derefter få dit batteri til at gå på dig i midten af ​​ingenting.

Compass-appen er for øjeblikket kun forudinstalleret til iOS-brugere med en iPhone, der kører 7, 0 eller nyere.