Bloker adgang til websteder på en Mac ved at ændre / etc / hosts

Vi har modtaget flere spørgsmål, hvor du spørger, hvordan du blokerer bestemte websteder for at få adgang direkte til Mac. Frustrationen synes at ligge i, hvor nemt det er at omgå de typiske foranstaltninger, som f.eks. Indstilling af forældrekontrol og blokering af websteder i Safari, kun for at få dem adgang til Camino eller Firefox. Nå er en hurtig og effektiv måde at blokere adgang til bestemte steder ved at redigere / etc / hosts-filen, som har den ekstra bonus at give systemets brede resultater. Uanset om det er børn eller din værelseskammerat, som du forsøger at stoppe fra at besøge et bestemt websted, så gør du det.

Bloker adgang til websteder på en Mac

Redigering / etc / hosts

1) For at redigere værtsfilen og tilføje en ny post, skal du åbne dit Terminal og skrive følgende (Du bliver bedt om din rodadgangskode, fordi dette er en systemfil):
sudo nano /etc/hosts
2) Dette vil medbringe en skærm, der ser meget ud som den nedenfor, bemærk at yahoo.com er blevet tilføjet nederst som et websted, vi vil blokere. For at blokere ethvert andet websted skal du blot skrive det på samme måde. Du kan bruge Loopback IP til localhost og have så mange websteder kort til 127.0.0.1 som du vil, eller angiv andre IP'er til at omdirigere en URL til, som 0.0.0.0:

Blokerer websteder i ETC HOSTS Fil af en Mac

3) Gem nu filen i nano ved at trykke på kontrol-o og retur-tasten.

Bemærk, at du måske skal køre følgende kommando for at ændringer skal træde i kraft:
sudo dscacheutil -flushcache
Dette spyler din DNS-cache.

Sådan virker det: Du fortæller nu din Mac at sende anmodninger til MySpace.com (eller hvilket websted du har angivet) til 127.0.0.1, din lokale maskine. Dette blokkerer helt MySpace.com-adressen fra at blive indlæst i enhver webbrowser. (Bemærk, at hvis nogen er tilstrækkelig nok, selvom de kunne få adgang til det blokerede websted via en webproxy). Hvis du virkelig ønsker at være klog og har mulighed for personlig webdeling, kan du oprette en enkel webside, hvor folk kan se, hvornår de forsøger at få adgang til de blokerede websteder.

Forvirret? Ønsker du et visuelt gennemløb? Tag et højdepunkt i vores videoguide, der viser, hvordan du redigerer / etc / hosts i Mac OS X