Sådan søger du Systemindstillinger i Mac OS X til indstillinger og justeringer

Selv om mange præferencer og indstillinger i OS X er nemme at finde, er nogle ikke altid placeret på de mest oplagte steder i Systemindstillinger, og det er også nemt at glemme, hvilket panel der skal justere det, du leder efter på Mac . Heldigvis har Mac System Preference kontrolpanelet en universel søgemaskine indbygget i applikationen, og så næste gang du ikke kan finde en bestemt systemindstilling i OS X, skal du blot vende tilbage til denne søgefunktion.


Hvis du har overset systemets præferencesøgningsevne, eller måske bare undervurderet brugbarheden af ​​det, føler du ikke for dårlig, indtil du giver det en hvirvel, det kan ikke være særligt indlysende, hvor praktisk det er.

Søgning på Mac-systemindstillingerne for bestemte indstillinger i OS X

  1. Gå til Apple-menuen og åben "Systemindstillinger", hvis du ikke allerede har gjort det
  2. Se i øverste højre hjørne for søgefeltet, skriv indstillingen for at søge efter her, da der bliver fundet kampe, vises de i rullemenuen, og ikonerne på kontrolpanelerne, der matcher forespørgslen, vil også markere
  3. Vælg det passende match fra rullelisten og tryk Retur-tasten for at gå direkte til denne indstilling i Systemindstillinger

Videoen nedenfor viser søgning i Mac-systemindstillingerne på denne måde:

Du kan finde og springe til en hvilken som helst systemindstilling ved hjælp af dette trick, uanset om du forsøger at komme til DNS-indstillinger, automatisk korrigere, mørk tilstand, FileVault, du navngiver det, du søger efter det, og hvis det er derinde, vil du Find det.

Husk, at ikke alle indstillinger gemmes i Systemindstillinger, og mange andre indstillinger, indstillinger og præferencer placeres separat i Finderpræferencer eller i individuelle programindstillinger og -indstillinger.

Systemet præference søgning evne har eksisteret i OS X i lang tid, og er grundlæggende version agnostic, mens en lignende evne til at søge i Indstillinger af iOS også er en nyere tilsætning til den mobile side af ting. Ikke desto mindre, uanset om du er på en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du hurtigt finde den ønskede indstilling, ikke mere gætte eller jage rundt for de uklare indstillinger, søg bare, og du er der!