iPhone 4 Sale: Køb en iPhone 4 til så billig som $ 25 fra Radio Shack

Har du ventet på et iPhone 4 salg? Du kan stoppe med at vente, fordi Radio Shack tilbyder en dræbte aftale på iPhone 4 og iPhone 3GS i den kommende uge (4. december til 11. december). Ikke alene er der helt nye iPhone'er til salg, men hvis du er en eksisterende iPhone-ejer, kan du handle i din gamle telefon og få en endnu større rabat på iPhone 4. Her er salgsprisinddelingen:

iPhone 4 Salgspris

IPhone 4 sælges ny hos $ 50 off på Radio Shack, men du får en endnu større rabat med en ældre iPhone-model til handel, hvor prisen går ned:

  • iPhone 4 16GB: $ 149
  • iPhone 4 16GB efter iPhone 3G-handel: $ 75
  • iPhone 4 16GB efter iPhone 3GS-handel: $ 25
  • iPhone 4 32GB: $ 249
  • iPhone 4 32GB efter iPhone 3G-handel: $ 175
  • iPhone 4 32GB efter iPhone 3GS-handel: $ 125

Det er rigtigt, du kan få en helt ny iPhone 4 til så lidt som $ 25, hvis du har en iPhone 3GS til at handle ind for det. Dette er uden tvivl den billigste måde, du kan få en helt ny iPhone 4. Radio Shack iPhone-salg er kun aktiv fra 4. december til 11. december, og den er ikke tilgængelig online, du skal besøge en radio shack-butik for at få salget priser. Du skal betale standardaktiveringsgebyret (jeg tror, ​​at det er $ 30 tilføjet til din første regning) og at underskrive et standard 2 års engagement med AT & T.

iPhone 3GS Salgspris

Hvis du ikke vil have den mere avancerede iPhone 4, eller hvis du leder efter en billigere iPhone, skal du ikke ignorere iPhone 3GS, fordi den også er til salg:

  • iPhone 3GS 8GB: $ 49

Standard aktiveringsgebyr og AT & T kontrakt gælder, og igen er denne salgspris kun aktiv i de fysiske Radio Shack-butikker.

Hvis du savner dette Radio Shack-salg, eller hvis du ikke har noget imod at have en istandsat iPhone, skal du tjekke AT & T's refurb iPhone salg, der inkluderer iPhone 4, iPhone 3GS og iPhone 3G alle med dybe rabatter, især for dem med "kosmetiske pletter", som er normalt ridser.

Takket være Engadget for billedet ovenfor.