Sådan oprettes netværk til en Laserjet 1320-printer

Netværk med en LaserJet 1320-printer giver flere computere adgang til det via et trådløst netværk. Dette er nyttigt, hvis der er flere computere på dit kontor eller i hjemmet, der har brug for at udskrive via LaserJet 1320. Det er også nyttigt, hvis du bruger en bærbar computer og ønsker friheden til at udskrive overalt inden for rækkevidden af ​​det trådløse netværk. HP inkluderer en installations-cd med LaserJet 1320, der konfigurerer din computer, router og printer til at arbejde sammen.

Tilslut din LaserJet 1320s Ethernet-port til en tilgængelig Ethernet-port på bagsiden af ​​din trådløse router ved hjælp af det medfølgende Ethernet-kabel. Kontroller, at det grønne lys på LaserJet 1320s Ethernet-port er tændt. Tjek din routers internetforbindelse, hvis det grønne lys ikke lyser.

Kontroller, at din computer er forbundet til internetrouteren enten via Ethernet-forbindelse eller ved at logge på det trådløse netværk. Indsæt LaserJet 1320 installations-cd'en i din computer. Klik på "Kør", når din computer beder dig om tilladelse til at køre programmet. Klik på "Installer HP LaserJet-software."

Klik på "Næste" på velkomstskærmen. Vælg "Forbundet via netværket" på det næste skærmbillede. Klik på "Næste". Vælg "Søg på en liste over registrerede printere", og klik på "Næste" igen. Vælg “Ja, installer denne printer”, når LaserJet 1320 findes. Klik på "Næste".

Vælg "Trådløs" og klik på "Næste". Angiv, hvilken type trådløst netværk LaserJet 1320 er tilsluttet. Klik på "Næste". Indtast netværksnøglen til din router, hvis du valgte et sikkert netværk. Klik på "Næste".

Se oversigten over indstillinger. Klik på "Skift indstillinger", hvis du har ændringer at foretage. Klik på "Næste", hvis indstillingerne er tilfredsstillende. Frakobl Ethernet-kablet fra LaserJet 1320 og routeren, når du bliver bedt om det. Klik på "Næste".

Vælg den installationstype, du vil have til HP-softwaren. Klik på "Næste". Klik på “Installer” for at starte installationen. Klik på "Udfør".

Elementer, du har brug for

  • internetforbindelse

  • Trådløs router

  • Ethernet-kabel

Tips

Hvis du ikke har de trådløse netværksoplysninger, skal du kontakte netværksadministratoren for netværketypen, sikkerhedskrypteringstypen og adgangskoden.

Advarsler

Undgå at bruge usikrede trådløse netværk i denne proces. Ved at forbinde HP LaserJet 1320 til et trådløst netværk har alle, der har adgang til netværket, adgang til printeren.