Sådan får du et fotografi Press Pass

Udvidede medieplatforme som onlinemagasiner, blogs og fotobanker skaber store muligheder for freelance fotojournalister. Uden gyldig pressemeddelelse er det ofte umuligt at få adgang til begivenheder og adgang til personer af interesse. Freelance fotografer, der ikke er tilknyttet større nyhedsforeninger, kan få gyldig pressemeddelelse. United Press Association (UPA) tilbyder medlemskab til etablerede og håbefulde freelance journalister.

Besøg UPA-webstedet på unitedpressassociation.org, og vælg "Deltag i UPA" fra venstre navigationslinje.

Vælg "Bliv medlem" nederst på skærmen, og fortsæt med at udfylde registreringsformularen.

Klik på "Registrer" nederst på skærmen for at fortsætte til næste trin. Vælg den medlemskabstype, som du ansøger om, og vælg "PayPal" eller "Google Checkout" for at købe. Klik på "Checkout" efter bekræftelse af din medlemsordre for at fortsætte.

Tjek din e-mail for at få dine ordrebekræftelsesoplysninger eller yderligere instruktioner om at gennemføre dit PayPal-køb. Når dine oplysninger er bekræftet, og betaling er modtaget, modtager du dine UPA-pressemeddelelser pr. Post om 10 til 14 dage.

Ring, skriv eller fax pr-agenturet for den begivenhed / person, som du gerne vil have adgang til. Identificer dig selv, dine pressemeddelelser og den virksomhed eller organisation, du er hos (UPA kan bruges som din organisation, hvis du ikke er i en virksomhed eller organisation).