Sådan får du et show på PBS Corporation Public Television

Der er tre måder at få et show til luft på Public Broadcasting Service (PBS). Du kan sende materiale direkte til PBS, gennemgå en "præsentationsstation" eller, hvis det er en dokumentar, du allerede har produceret, sende det til en af ​​de uafhængige filmpræsentanter, der har en igangværende serie om PBS. Disse serier er Independent Lens, P.O.V. (Synspunkt) og vidvinkel. Husk, at PBS ikke producerer programmer; de er en programtjeneste, der ejes og drives af deres medlems tv-stationer.

Afsendelse direkte til PBS

Find retningslinjerne for programforslag på PBS-webstedet under "Producerer til PBS", og klik på "Forslagsproces."

Brug retningslinjerne til at forberede dine forslagsmaterialer, herunder en synopsis, behandling, tidslinje, budget og tilgængelighed af rettigheder.

Find ud af, om dit program er for børn - inklusive teenagere - eller for voksne.

Indsend materiale via mail.

Til børneprogrammer skal alt materiale sendes til:

Senior Director, Børns programmering PBS hovedkvarter 2100 Crystal Drive Arlington, VA 22202

For alle andre programmer skal materiale sendes til:

Vicepræsident, programudvikling og redaktionel ledelse PBS hovedkvarter 2100 Crystal Drive Arlington, VA 22202

Gå gennem en præsentationsstation

Find din nærmeste PBS-tilknyttede station ved at gå til PBS-webstedet, klikke på "Station Finder" og indtaste dit postnummer.

Gå til stationens websted, og find ud af, om de producerer lokale programmer. Hvis de gør det, skal du finde ud af, hvem der er "Executive Producer." Hvis de ikke producerer nogen lokale programmer, har de ikke personale eller ressourcer til at hjælpe dig, og du skal finde en større station i dit område gennem PBS-webstationsstationsfinder.

Sæt en aftale for at se Executive Producer om at være den "præsenterende station" for dit program. Dette betyder simpelthen, at de vil gøre grundlaget for at få dig på PBS, og de vil føje deres navn til kreditterne.

Ankomst til dit møde forberedt med en synopsis, behandling, tidslinje, budget og rettighedstilgængelighed om dit program.

Afsendelse af din dokumentar til en uafhængig filmpræsentant på PBS

Bestem hvilken kategori din dokumentarfilm falder ind under: -Historisk eller menneskelig interesse -Aktuelle begivenheder og politik -International interesse

Hvis du har et historisk eller menneskeligt interessestykke, skal du gå til Independent Lens-websiden på www.pbs.org/independentlens og klikke på "Submissions".

Hvis du har aktuelle begivenheder eller politisk dokumentar, skal du gå til P.O.V. webside på www.pbs.org/pov og klik på "Filmskabere", og klik derefter på "Indsendelser."

Hvis du har lavet en film om et andet land eller med international interesse, skal du gå til Wide Angle-websiden på www.pbs.org/wnet/wideangle og klikke på "Om serien", derefter på "Om serien" og endelig på " Producerer til vidvinkel. "

Følg instruktionerne på den relevante webside for at sende materiale til serieproducenterne.

Tips

Husk, at alle disse processer tager mindst et år mellem at indsende materiale og det endelige mål: udsendelse på PBS-stationer.