Sådan oprettes og udskrives biludstillingsflyers

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Grafisk program (såsom maling)

  • Flyvepapir

  • Printer

En god måde at tromme interesse for dit kommende bilshow er at skabe en flyer. At lave en biludstilling flyver er ikke et vanskeligt projekt. Du kan oprette din flyer i et grundlæggende grafikprogram som f.eks. Paint. Paint er et ret brugervenligt program og er derfor det perfekte valg for begyndere eller nogen, der ikke ønsker at bruge meget på at købe et professionelt niveau. Da de fleste pc'er leveres med Paint som en del af Microsoft Office, er det normalt let tilgængeligt.

Brainstorm idéer til din bilshow flyer. Brug papir og farvede blyanter eller markører til at skitsere dine forskellige tilgange til dit flyers design. Husk, at du bliver nødt til at medtage oplysninger om din flyer som de typer biler, der skal vises. Du ønsker måske at opdele din flyer i årtier eller modeller af biler. Det kan også være en god idé at fremhæve en bestemt ejer, der bringer flere biler fra sin samling for at blive vist. Brug den tegning, du bedst kan lide, som en skabelon til at guide dig, når du opretter din faktiske flyer.

Åbn Paint ved at vælge "Start" og derefter "Alle programmer". Vælg "Tilbehør" næste og derefter "Mal." Skift størrelsen på din flyer i bredde og højde ved at vælge "Image" og derefter klikke på "Attributter." Tilslut de numre, du har brug for, så de passer til det flyvepapir, du vil udskrive på.

Brug værktøjerne til at udvikle dit design efter den skabelon, du oprettede tidligere i processen. Vælg “A” -værktøjet for at tilføje tekst til din flyer. Du kan ændre baggrunden til en farve, der er tilgængelig i farvepaletten, eller du kan oprette brugerdefinerede farver. Hvis du har til hensigt at tilføje grafik som fotos eller clipart til din flyer, skal du åbne disse billeder individuelt, hvorfra de er gemt på din computer, f.eks. "Mine dokumenter".

Gem dit endelige design som en JPEG i høj opløsning. Udskriv dit endelige design selv, eller få det trykt professionelt af en trykkeri eller en kontorartikelforretning som hæfteklammer eller Kinkos.