Hvordan lærere kan kontrollere originalitetsbekræftelse af Power Point-præsentationer (3 trin)

Plagiering er, når et skriftligt værk præsenteres som et originalt værk, når det er blevet kopieret fra en anden. Det behøver ikke at være hele værket; hvis stykker af et originalt værk kopieres uden tilskrivning, betragtes det stadig som plagiering. Selvom mange plagiatdetektorer er på markedet, der kan fange kopierede tekster, kan kun få af systemerne håndtere PowerPoint-præsentationer. Hvis du vil kontrollere, om dine elever har plagieret en PowerPoint-præsentation, kan du bruge et par forskellige websteder til at udføre denne opgave.

Trin 1

Naviger til ImageMagick-webstedet (se Ressourcer) og sammenlign de to PowerPoint-præsentationer visuelt. Inden du uploader præsentationen, skal du eksportere diasene til JPG eller PNG og derefter skrive "composite -blend 50 file1.jpg file2.jpg composite1.jpg" på kommandolinjen. Programmet laver en sammensætning af de to PowerPoint-præsentationer, så du kan se, hvordan de overlapper. Softwaren er gratis at bruge.

Trin 2

Klik på Plagiarism Resource Site (se Resources). WCopyfind-softwaren ser på en række filer, du angiver; programmet sammenligner filerne og genererer en HTML-rapport med matchende tekst. Selvom WCopyFind kan sammenligne to PowerPoint-præsentationer, kan den ikke søge på internettet for at finde en matchende fil. Derfor er det nyttigt til at opdage plagiering inden for grupper af mennesker (som en klasse studerende), men det kan ikke finde plagiering fra eksterne kilder. Softwaren er gratis at bruge.

Klip og indsæt dokumentet i Turn It In (se Resources). Turn It In er software til opdagelse af plagiering, der er standarden for mange skoler, gymnasier og universiteter. pr. oktober 2010 bruger 800.000 instruktører Turn It In til at kontrollere plagieret arbejde. Softwaren tager den udskårne og indsatte tekst og sammenligner den med millioner af andre dokumenter, der allerede er sendt til systemet; det udfører også en kontrol af milliarder af filer, der er indekseret på Internettet. Selvom den ikke kan finde plagierede billeder, registrerer softwaren plagieret tekst. For at bruge Turn It In skal du få et login fra din college-afdeling eller skole.