Brug en Mac som et Bluetooth-tastatur til iPhone, iPad eller Android med Type2Phone

Hvis du ikke har et ekstra Bluetooth-tastatur til at oprette forbindelse til en iPad, iPhone eller iPod touch med, hvorfor ikke bruge en Mac? Det ser ud til, at der ikke er en ide om en ide, men indtil Mac App Type2Phone kom sammen, har jeg ikke hørt om en sådan løsning. Appen virker ved at parre en Mac til iOS-enheden (teknisk set virker den også med Androids), som er narret til at tro, at Mac'en er et Bluetooth-tastatur, så er alt, hvad du skal gøre, skrevet i Mac-appen, og den vises i iOS. Smart hej?

  • Type2Phone koster $ 4, 99 på Mac App Store (App Store link)

Krav til brug af Type2Phone er ret grundlæggende: Du skal naturligvis bruge en Bluetooth-aktiveret Mac og iOS-enhed, der er indstillet til at kunne ses, og Mac OS X 10.6.6 og iOS 3.2 eller nyere. Derefter skal du bare starte appen på Mac og fra iPhone / iPad trykke på Indstillinger> Generelt> Bluetooth for at aktivere og derefter vælge den synlige Mac for at parre iOS-enheden til.

Udover muligheden for at bruge et Mac-tastatur som en måde at skrive på iPad eller iPhone på, kan du også bruge appen til endelig at kopiere tekst fra Mac OS X og indsætte den direkte til en app på iOS-enheden. Disse to funktioner er så nyttige, at det får dig til at ønske, at Apple havde inkluderet dem direkte i iOS og Mac OS X direkte, det giver bare mening.

Dette er et fantastisk fund fra Lifehacker, der minder os om, at prisen på appen er betydeligt mindre end prisen på et separat Bluetooth-tastatur.

Hvis du har problemer med at få appen til at fungere, er der en hurtig, lille fejlfindingsvejledning fra beskrivelsen i Mac App Store:

Når du forsøger at parre, kan din iOS-enhed muligvis ikke liste din Mac eller angive, at den er inkompatibel. Løsningen er som følger:

- Hvis Mac'en er angivet med en blå pil, skal du trykke på den pil og vælge "Glem denne enhed".
- Deaktiver Bluetooth på Mac
- Genaktiver Bluetooth på Mac
- Indstil Bluetooth på Mac for at kunne opdages
- Start Type2Phone
- Genstart nu din iPhone / iPad
- På din iPhone / iPad, gå til Indstillinger> Generelt> Bluetooth
- Aktiver Bluetooth på din iPhone
- Tryk på navnet på Mac'en for at starte parringsproceduren

Hvis denne indviklede procedure er nødvendig, behøver den kun én gang under første parring. Fremtidige forbindelser startes fra Type2Phone-softwaren.