Sådan indstilles brugerdefineret baggrundsbaggrund i iOS

Så du greb bare nogle flotte baggrunde til iOS, men hvordan sætter du disse billeder som baggrunden på en iPad, iPhone eller iPod touch? Det er en meget hurtig og enkel proces på enhver iOS-enhed, når du lærer hvordan.

Hvis du antager, at du allerede har gemt et billede fra internettet eller e-mail, hvilket gøres ved at trykke på og holde billedet, kan du indstille det gemte billede som tapet:

  1. Tryk på "Billeder" og tryk på det billede, du vil indstille som tapet
  2. Tryk på pilikonet i hjørnet og vælg "Brug som baggrund"
  3. Brug bevægelser til størrelse og placere tapetet, som du vil have det til at vise på skærmen
  4. Vælg nu enten "Set Lock Screen" eller "Set Home Screen" eller "Set Both", hvis du vil have billedet indstillet som baggrund for begge
  5. Luk ud af billeder for at se den nye baggrund

Du kan også foretage disse ændringer via appen Indstillinger ved at trykke på "Lysstyrke og baggrund" og vælge fra enten standardindstillingerne fra Apple eller noget i kamerafeltet. Men i alle apperne Billeder er det lettere at bladre billeder med og i sidste ende er mindre skræmmende for mindre tekniske folk.

Dette er et overraskende fælles spørgsmål for folk, der er nye til iPad i særdeleshed, jeg har måttet vise dette til mange venner, der ellers er meget nørdige individer. Hvis du allerede vidste dette, godt, hvis ikke, nu gør du det.

Tak for spørgsmålet og tips ideen Gary!