Sådan tilføjes ledninger til en bilsikringsboks

Hvis du tilføjer elektriske eller elektroniske komponenter til din bil, skal du bruge en 12 volt jævnstrømskilde. En af de bedste måder at få fat i din bils elektriske system er at drage fordel af tomme åbninger i bilens sikringsboks. Det er en enkel sag at tilføje en strømledning til dit nye gear ved at trykke på denne ressource.

Trin 1

Find sikringsboksen i din bil. Du ved muligvis allerede, hvor det er; men hvis du ikke gør det, er den bedste måde at finde det på at se i din bils brugervejledning.

Trin 2

Åbn din bils sikringsboks, og se efter en "åben" sikringsåbning. Dette er en sikringsstik, der er strømforsynet, men ikke er forbundet til nogen af ​​bilens elektroniske eller elektriske komponenter. Hvis du ikke er sikker på, hvilke slots der er tilgængelige, skal du se i brugervejledningen - den viser hver af sikringsstederne og deres funktioner.

Trin 3

Undersøg dit sikringshanen for den type ledningsstik, den rummer. Sikringshanen banker, som navnet antyder, ind i bilens elektriske system ved at tage plads til en sikring i sikringsboksen. Du tilslutter strømledningen til ethvert elektronisk eller elektrisk udstyr, du tilslutter, til sikringskranens stik. I de fleste tilfælde anvender sikringshanen et simpelt glidestik, men kontroller hanen og dens dokumentation for at være sikker.

Trin 4

Fjern 1/2 tomme isolering fra ledningen, som du tilslutter til sikringshanen med et par ledningsbånd, og skub det passende ledningsstik på ledningen. Krymp stikket på plads med et krympeværktøj.

Indsæt sikringshanen med ledningen tilsluttet i sikringsåbningen på sikringsboksen, først på metalbladet.