Sådan løses et advarsel om et Windows-sikkerhedscertifikat

Nogle gange når du forsøger at besøge et sikkert websted på din Windows-computer, vil du modtage en besked om en sikkerhedscertifikatfejl. Du har mulighed for at fortsætte til webstedet. Sikre websteder, såsom en onlinebank eller detailbutik, bruger sikkerhedscertifikater, så din browser ved, at alle økonomiske eller personlige oplysninger, du indtaster på webstedet, vil gå det rigtige sted sikkert. Hver fejlmeddelelse indikerer ikke nødvendigvis et sikkerhedsproblem på webstedet.

Tjek din computers dato og klokkeslæt. Hvis de er forkerte, modtager du sikkerhedscertifikatfejl. Klik på klokkeslættet i proceslinjen, og indstil det rigtige tidspunkt i pop op-vinduet. Opdater webstedet, hvor du modtog fejlmeddelelsen. Hvis du modtager en fejlmeddelelse om sikkerhedscertifikat igen, ligger problemet med websteds sikkerhedscertifikat.

Klik på ikonet, der ligner en hængelås ved siden af ​​din browsers adresselinje.

Læs oplysningerne i vinduet. Dette beskriver, hvem der ejer webstedet, websteds bekræftelsesstatus og alle kendte oplysninger om websteds troværdighed. Sammenlign dette med det, du ved om det websted, du forsøgte at besøge.

Klik på "Vis certifikater, derefter" Installer certifikater. "

Klik på "Ja" i sikkerhedsadvarslen for at installere certifikatet til webstedet.

Tips

Hvis sikkerhedsoplysningerne, du læste i trin 3, ikke stemmer overens med det websted, du forsøgte at besøge, skal du ikke fortsætte med at installere certifikatet og besøge webstedet.