Aktivér glat rulning i Firefox for dramatisk at forbedre web browsing

Firefox er en stor webbrowser, men det har et par quirks, der gør det til en mindre end ideel browser til brugere af OS X Lion og Mountain Lion. Et stort problem er scrolling ydeevne, som kan stamme eller fremstå langsomt og klumpet, det er mærkbart nok, at enhver, der har brugt Firefox i Mac OS X, har oplevet det før. Her er den mærkelige del, det er helt afhjulpet med en præferenceindstilling, der er begravet væk:

  • Åbn indstillinger fra Firefox-menuen
  • Klik på "Avanceret" og under "Generelt" markér feltet ud for "Brug glat rulning"

Prøv nu at rulle op eller ned i et langt browservindue for at opleve den perfekt glatte rulning, der er standard i andre browsere, forskellen er nat og dag.

Det store spørgsmål er selvfølgelig dette: Hvorfor i alverden er dette ikke aktiveret som standard i Firefox? Med glat rulning aktiveret, bruger Firefox kun lidt mere CPU, når du ruller sider, men det er bestemt ikke uhyre nok til at garantere at deaktivere som standard, undtagen måske på de ældste af Mac'er med begrænsede ressourcer.

Under alle omstændigheder kan du nyde din nyligt forbedrede Firefox-browser og gå ikke glip af nogle andre Firefox-tips. Hoveder op til ZeroDistraction for at pege på denne lille fluke.