Fjern Alarm Clock Clutter på iPhone med Siri

Mange af os har en iPhone sidder på vores natbord til at bruge som et primært vækkeur. Men over tid, med tidsplanændringer, tidlige flyvninger til at fange, lydændringer eller nye musikvalg, sove i nogle dage, vågner tidligt på andre, kan iPhone vækkeuret få meget rodet med alt for mange alarmer til næsten alle tænkelige tid. Som du overfører fra gammel iPhone til ny iPhone, vil disse alarmer overføre med, hvilket betyder at du måske beholder en gammel alarmtid, der blev sat engang i en tidligere præsidentadministration i en lang glemt grund. Hvis din ur-apps alarmsektion er ringet op som sådan, er du helt sikkert ikke alene, men heldigvis er der en meget enkel måde at fjerne hver eneste alarm og starte fra bunden af; Bare spørg Siri.

Ryd ud og fjern hver alarmtid på iPhone:

  • Indkald Siri og sig "Slet alle mine alarmer"

Siri vil bede om at bekræfte, at du vil fjerne dem alle, så enten sige "Ja" eller tryk på "Ja", som det vises på skærmen.

Du må bare ikke gøre dette tidligt om morgenen, når du er knapt vågen, eller du kan sove. Du kan selvfølgelig altid bruge Siri igen til at indstille en ny alarm ved at sige noget som "vække mig hver uge dag kl 6:45 ”. Eller du kan gå med en mindre drastisk mulighed og bare slukke for hver alarm i stedet for at fjerne dem ...

Sluk for hver vækkeur i stedet:

  • Indkald Siri og sig "Sluk alle mine alarmer"

Dette tavler alarmen, som er fantastisk, hvis du forsøger at sove på en weekend, men glem ikke at vende de vigtige tilbage igen.

Hoveder op til @blam på Twitter for det store 'slet alle' trick!