Sådan tilføjes DSI-spil til et SD-kort

Elementer, du har brug for

  • Nintendo DSi

  • SD kort

Nintendo DSi er en bærbar videospilkonsol, der er en opdateret version af den originale Nintendo DS. Funktionerne på DSi inkluderer to skærme, to indbyggede kameraer, kapacitet til trådløs internetforbindelse og en avanceret berøringsskærmsteknologi. DSi har også en plads til et Secure Digital (SD) hukommelseskort, der kan gemme et antal fotos, data og DSi-spil.

Køb et tomt eksternt SD-kort fra din lokale forhandler af videospil. Indsæt SD-kortet i den relevante plads på din Nintendo DSi. Du kan også købe DSi Store-point i en deltagende videospilbutik.

Sørg for, at du har konfigureret internetadgang på din DSi via dit trådløse internet eller på et Wi-Fi-hotspot. Brug din styluspen til at klikke på Nintendo DSi Shop fra DSi's hovedmenu.

Klik på "Start Shopping" og vælg derefter enten "Gratis", "200", "500", "800+" eller "Find titler". Tallene angiver punkter, det tager at købe spillet.

Klik på titlen på det spil, du vil downloade, og klik derefter på "Download". Klik på "Ja" -knappen, der dukker op, og giv derefter tid til downloadet at fuldføre.

Klik på "Indstillinger" i hovedmenuen på din DSi. Klik på "Datastyring" og derefter på "Systemhukommelse".

Find det spil, du har downloadet, og klik derefter på knappen "Kopier". Dit spil gemmes nu på SD-kortet.