Sådan besvarer du e-mails fra iPhone Mail den rigtige måde

At have e-mail i lommen er en af ​​de mange gode funktioner i en iPhone, og det er ret vigtigt at reagere korrekt på e-mails. Dette kan synes at være indlysende og ligefrem, men mange nytilkomne til iPhone-platformen har svært ved at besvare e-mail, ofte vælger de at svare på den forkerte afsender, for at svare på en e-mail i stedet for at videresende den eller en ændring heraf.


Dette er naturligvis rettet mod flere nybegynderniveau iPhone brugere, så hvis du er en avanceret bruger eller en iOS Mail ekspert, kan du gå videre og springe over denne gennemgang.

Første ting først: Husk at besvare en email er ikke det samme som at videresende en e-mail. Videresendelse af en email tager en eksisterende mailbesked og videresender den til en ny anden e-mail-adresse, mens svar på en e-mail svarer til den originale afsender af postmeddelelsen. Hvis du vil videresende langs en e-mail til en anden, bruger du fremad, mens du vil svare på en mailbesked, hvis du bruger svar.

Besvare e-mail på iPhone med Mail App

  1. Åbn Mail-appen på iPhone, hvis du ikke allerede har gjort det, er det normalt i Dock nederst på startskærmen
  2. Tryk på den e-mail-besked, du vil svare på. Sørg for, at du vælger den rigtige e-mail-besked ellers kan du svare på den forkerte person eller sende den forkerte modtager et svar - dette er vigtigt, og en almindelig fejl er at vælge den forkerte email for at svare til
  3. Tryk på knappen Svar, det ligner en pil, der peger mod venstre *
  4. På valgskærmen skal du vælge "Svar"
  5. Indtast din email besked svar som sædvanligt, tilføj et billede eller medtag en vedhæftede fil, hvis du ønsker det, og tryk så på "Send" knappen i hjørnet

* Som du kan se, er svarknappen i Mail for iPhone også knappen Videresend og Udskriv, det er noget forvirrende og en sandsynlig bidragyder til nogle af de utilsigtede fremadrettede eller utilsigtede svar, der påvirker mange brugere. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige løsning, vælg "Svar" for at svare på en e-mail-meddelelse og "Videresend" for at videresende e-mail-meddelelsen sammen til en anden.

Et mere avanceret trick, der er værd at besøge svar på en bestemt valgt tekstblok fra iOS Mail-appen, hvilket er særligt praktisk til at reagere på lange e-mails eller en bestemt del af en besked.

At svare på e-mails på iPhone kan virke indlysende eller grundlæggende, men der er et meget stort antal brugere, der utilsigtet sender e-mail-meddelelser til de forkerte modtagere, så en genopfriskning kan være nyttig for at forstå, hvordan funktionen virker, og hvad Svar og Forward gør. Faktisk får jeg regelmæssigt e-mails, der er rettet mod andre mennesker om et emne, jeg ved intet, men er alligevel sendt til mig, hvilket klart er tilfældigt, men det sker ofte nok, at det er en indikation på, at en forholdsvis simpel opgave måske er for kompliceret eller forvirrende.

Og ja, at svare på e-mail-beskeder på en iPhone er nøjagtig det samme som på en iPod touch, og stort set det samme på en iPad også. Mail-appgrænsefladen på iPad er lidt anderledes, dog fordi du har sidepaneler af e-mail-meddelelser og et separat kropspanel, der skal fungere sammen, men ellers svarer de svarende funktioner nøjagtigt.