Ja, iPhone ændres automatisk til sommertid

Vi har modtaget et par spørgsmål om iPhone's ur, og hvis det opdateres automatisk til sommertid, er svaret: Ja, iPhone ændrer automatisk tiden for at være korrekt med din tidszone. Det gør også iPad, iPod touch og Mac OS X. Du behøver ikke at ændre tiden manuelt, den vil "falde tilbage" på egen hånd.

De fleste af spørgsmålene om sommertid er relateret til tidligere problemer og fejl med iOS, der forårsagede ukorrekte urjusteringer for både forårs- og efterårstiden. Den seneste fejl opstod hos iPhone tidligere på året, da uret gik på den forkerte måde eller slet ikke ændrede sig. Dette var efter året tidligere haft et andet problem, hvor vækkeuret gik en time senere end den blev indstillet, og det bar videre flere dage, indtil uret manuelt blev nulstillet.

Disse problemer blev løst med tidligere iOS-opdateringer og påvirker ikke iOS 5-brugere, og der var ingen rapporter om problemer med tidsændring i Storbritannien i sidste uge. Hvis du er paranoid, kan du altid indstille et andet vækkeur for at være sikkert, men det er nok ikke nødvendigt.

Bemærk: Hvis din iPhone (eller iPad og iPod) ikke skiftede til den rette tid til DST, kan du have et af følgende problemer:

  • Deaktiveret en tidszoneindstilling for iPhone 4S-batteriproblemet
  • AirPlane-tilstanden kan være aktiveret
  • Kør ikke iOS 5

Kontroller, at automatisk tidsjustering er aktiveret (Indstillinger> Placeringstjenester> Systemtjenester> Indstil tidszone TIL), Flytilstand er slukket, og derefter er en simpel genstart af din enhed normalt nok til at løse problemet. Du kan opdatere til iOS 5 via iTunes eller ved at downloade den direkte her.