iOS 8.2 Beta 2 Tilgængelig for udviklere

En anden beta af iOS 8.2 er blevet frigivet til brugere, der deltager i iOS Developer-programmet. Den nyeste beta-version ankommer som build 12D445d og siges at fokusere primært på fejlrettelser, der forbliver i mobiloperativsystemet.


Udgivelsesnotater, der ledsager iOS 8.2 beta, siger, at den nye build løser fejl, der er forbundet med tastaturer, der ikke vises korrekt i Safari, Maps og andre apps i iOS-simulatoren (et udviklerprogram) og tilføjelsen af ​​Siri-support til Singapore-brugere, selvom andre beslutninger til problemer og problemer oplevet af iPhone og iPad brugere er sandsynligvis også inkluderet.

iOS 8.2 beta 2 understøtter alle iPhone, iPad og iPod touch-modeller, der kan køre iOS 8. Udviklere, der deltager i iOS Developer Programmet, kan finde iOS 8.2 beta 2-udgivelsen tilgængelig i Software Update som en OTA-download, hvis de kører tidligere betaversioner af iOS-software, ellers kan IPSW-filerne findes på det relevante websted for udviklercentre.

Beta versioner af iOS er kun beregnet til udviklerbrug. I øjeblikket er den senest tilgængelige offentlige version af iPhone, iPad og iPod touch software iOS 8.1.2.

Brugere, der er interesseret i at lære lidt mere om opdateringen, kan finde udgivelsesnoterne til denne version over på 9to5mac.

iOS 8.2 indeholder også WatchKit, en dev-værktøjskasse, der er nødvendig til at lave apps til det kommende Apple Watch-produkt. Derudover er en ny version af Xcode 6.2 beta 2 også tilgængelig for udviklere.