Få iPhone-billeder til at se bedre ud ved hjælp af automatisk forbedring

IPhone tager temmelig gode billeder som det er, men du kan få dine fotos til at se endnu bedre ud ved hjælp af det indbyggede Auto-Enhance-værktøj. Det er ikke en overvældende effekt på nogen måde, det er mere af et subtilt boost til kontrast og mætning, hvilket generelt gør billedet se nærmere på, hvordan det ville ses i det virkelige liv.

  1. Fra Foto-appen skal du trykke på det billede, du vil ændre
  2. Tryk på knappen "Rediger" i hjørnet, og tryk så på den lille tryllestavikon fra værktøjslinjen for at aktivere Auto-Enhance for det billede
  3. Meddelelsen "Automatisk forøgelse" vises nederst på billedet, der viser dig, hvordan billedet ser ud, når funktionen er aktiveret, tryk på "Gem" for at bekræfte ændringerne i billedet

Med nogle billeder vil du næppe mærke en forskel, fordi autoforstærkning kan være meget subtil, men med andre giver det billeder en flot pop i farve og kontrast. Med nogle billeder er ændringerne næsten umulige at bemærke, så tror ikke, at du får Instagram-lignende justeringer ud af dette.

I Edit-menuen kan du også rotere billeder, beskære billeder og endda fjerne røde øjne.

Der er ingen mulighed for at tænde dette automatisk for hvert billede, så du bliver nødt til at bruge det selektivt. Teknisk fungerer funktionen også på en iPad og iPod touch, men for de fleste af os er iPhone det, vi snap billeder med regelmæssigt.