Sådan konverteres firmware-zip til IPSW nemt

IOS firmware filer skal altid ankomme i IPSW filformat, så de kan identificeres og bruges korrekt. Nogle gange kan brugere downloade en IPSW firmware-fil til iPhone eller iPad, og den kommer som .zip-fil i stedet for .ipsw som forventet, det sker normalt på Windows-computere, men det kan også ske på en Mac.

Grunden til, at dette normalt sker, er normalt på grund af den webbrowser, du plejede at downloade IPSW firmwarefilen, som fejlagtigt tildeler den en ZIP-arkivudvidelse. Heldigvis er dette ekstremt let at rette og at ændre en IPSW markeret som en .zip-fil i en IPSW .ipsw-fil.


Hvorfor betyder det noget? Dette er nødvendigt, fordi iTunes ikke genkender en firmware, der er mærket som en .zip-fil som en korrekt .ipsw-fil. Den skal have .ipsw filtypen, for at den kan bruges af iTunes-softwaren til at kunne opdatere iOS på en iPhone eller iPad. Ikke bekymre dig, det er et stykke kage at ændre sig.

Sådan ændres .zip-fil til IPSW .ipsw-fil

For at konvertere .zip til .ipsw skal du have visningsfiludvidelser aktiveret i dit operativsystem.

Til Mac : Du kan vise filtypen på en Mac som beskrevet her.

For Windows : Du kan vise filudvidelser ved at gå til Start Menu> Kontrolpanel> Mappeindstillinger> Vis> og slukke "Skjul filudvidelser for kendte typer".

Når du har fået filudvidelser synlige på computeren, skal du blot omdøbe .zip-filen til .ipsw-filen. For eksempel skal en fil med navnet "" iPhone_9_12.0_18A201_Restore.zip "blive omdøbt som" iPhone_9_12.0_18A201_Restore.ipsw "

Det er det, den .ipsw fil vil nu være brugbar, du kan lære at bruge IPSW-filer her for at opdatere iOS på en iPhone eller iPad, iTunes og en Mac eller PC.

Sådan får du IPSW-filer som .ipsw I stedet for .zip

Som tidligere nævnt er årsagen til, at nogle IPSW-filer fejlagtigt tildeles en .zip-filforlængelse i stedet for den korrekte .ipsw filudvidelse, på grund af den anvendte webbrowser, og hvordan firmwarefilen downloades. For at korrekt tilknytte IPSW-filen med en .ipsw filudvidelse skal du blot gøre følgende:

  1. Få adgang til et lager af iOS IPSW-fildownloads som her, husk, du vil kun få IPSW-filer fra links, der peger på den oprindelige fil på Apple-servere
  2. Find den IPSW-fil, du ønsker at få, så højreklik og vælg "Gem som" på linket
  3. Når du gemmer IPSW-filen, skal du sørge for at have en .ipsw filtypenavn for eksempel "iPhone_9_12.0_18A201_Restore.ipsw"

Når du er IPSW-fil er korrekt mærket med en ordentlig filtypenavn, er du fri til at bruge IPSW-filen som sædvanlig med iTunes på en computer.

Nej, en IPSW-fil er ikke en ZIP-fil, og en ZIP-fil er ikke IPSW

For at være klar er et .zip et korrekt filformat, men for arkiver, mens .ipsw også er et korrekt filformat, men det er til iOS firmware-filer. IPSW-filer skal ikke være .zip-arkiver, når operativsystemet mener en .ipsw er en .zip, er det en fejlagtig filforening baseret på en filtypenavn. Således er en .zip-fil ikke en .ipsw-fil, og en ipsw-fil er ikke en zip-fil. Du kan ikke blot ændre en tilfældig .zip-arkivfiludvidelse til .ipsw og forvente, at den fungerer og blive genkendt som en firmware, det er ikke sådan det virker.

Husk at altid downloade .ipsw-filer kun fra Apple-servere, hvis du ikke er sikker på at svæve over IPSW-linket for at kontrollere, at det har et domæne i apple.com, hvis ipsw-fillinket ikke peger på en Apple-server, skal du ikke downloade .ipsw-fil. Det er også værd at huske, at kun underskrevne IPSW-filer er brugbare, gå her for at lære at kontrollere ipsw firmware-signaturstatus.

Har du nogle tips, tricks eller kommentarer om korrekt brug af IPSW-filer og fastsættelse af en IPSW-fil, der synes at være en ZIP-fil? Lad os vide i kommentarerne!