Sådan bruges en Wave 4 Boot Disc

Elementer, du har brug for

  • Computer med DVD-R-drev

  • Software, der kan brænde fra ISO-billede

  • Tom DVD-R-disk

  • Xbox 360-sikkerhedskopiedisk

Wave 4 Boot Disc er en backup-launcher til Xbox 360, der giver brugerne mulighed for at starte spil fra en sikkerhedskopi af en disk. Dette betyder, at du kan bevare dine Xbox 360-originaler eller køre importerede spil, der ikke er designet til dit lands Xbox 360-konsol. At køre Wave 4-disken er et simpelt spørgsmål om at brænde disken ISO og køre den som en DVD i din Xbox 360.

Download Wave 4-selvudvindingsprogrammet fra webstedet (se Ressourcer), og dobbeltklik for at pakke det ud.

Åbn et DVD-brændingsprogram, der tillader brænding fra ISO, såsom Nero Burning ROM eller Roxio Creator. Åbn menuen "File", og vælg "Open ISO" eller "Burn Image."

Dobbeltklik på det udpakkede Wave 4-diskbillede for at vælge det. Anbring en tom skrivbar DVD i cd-skuffen på din computer, og klik på "OK".

Tænd din Xbox 360, og indsæt Wave 4-disken. Naviger til fanen "Min Xbox" i menuen, og vælg "Afspil DVD" for at starte en hvid fejlmeddelelse og skubbe disken ud.

Indsæt den sikkerhedskopierede Xbox 360-spildisk, du ønsker at afspille, i din computers drev. Vælg "Afspil spil" fra fanen "Min Xbox" i menuen for at starte spillet som om det var en original titel.

Advarsler

Det er ulovligt at bruge backup-launchere som Wave 4 til at køre spil, som du ikke ejer den originale disk til. Brug kun disken til at køre importerede spil, du har købt lovligt, eller sikkerhedskopier af dine egne spil.