Sådan ringer du til langdistance uden en langdistancebærer (4 trin)

Hvis du ikke foretager mange langdistanceopkald eller har en anden grund til ikke at ønske en almindelig langdistanceoperatør, er der nogle muligheder for at foretage langdistanceopkald uden en bestemt operatør. Du kan også have en udpeget luftfartsselskab, men vælger i visse tilfælde at bruge andre langdistance-tjenester, kaldet opkaldstjenester. De fleste af disse muligheder er billigere for internationale opkald end at gå gennem et almindeligt telefonselskab over lang afstand.

Trin 1

Køb et forudbetalt telefonkort. Disse har et bestemt antal minutter, du køber, og er især praktiske til at foretage opkald, når du er langt hjemmefra. De leverer billigere langdistance service, når du foretager internationale opkald, uanset om du bruger en fastnet eller mobiltelefon. For at bruge kortet skal du ringe op til det gratisnummer og den adgangskode, der følger med kortet.

Trin 2

Brug en opkaldsoperatør. Du begynder med at trykke 10-10 og derefter en kode, der identificerer den specifikke opkaldsoperatør, du vælger. Disse luftfartsselskaber tilbyder ofte lavere priser end standardtelefonselskaberne og kan være billigere at bruge sammen med mobiltelefoner, når du ringer ud af dit lokalområde eller internationalt. Gebyrer for de opkald, du foretager ved hjælp af denne service, skal vises på en telefonregning, så du kan ikke bruge opkald fra en betalingstelefon eller et motelværelse.

Trin 3

Brug en internettjeneste. Denne type inkluderer Skype, MediaRing og DialPad, som giver dig mulighed for at foretage langdistanceopkald med din computer. Download software fra virksomhedens websted, der giver dig mulighed for at foretage internetopkald til enhver personlig computer, inklusive dem i andre lande. Tjenesten er typisk gratis, hvis du ringer til nogen, der bruger den samme tjeneste. Du skal bruge en mikrofon og højttalere eller et headset.

Ring til langdistance uden en langdistanceoperatør ved at foretage et opkald fra din hjemmetelefon. Nogle mobiltelefontjenester til boliger giver dig mulighed for at gøre dette, men prisen, de opkræver, er meget høj. Du betaler muligvis næsten $ 1 i minuttet for denne service, så det er sandsynligvis kun nyttigt som en nødforanstaltning.