Gør musikafspilningslyd bedre på iPhone, iPad og iPod Touch med 2 indstillinger

Næsten alle bruger deres iPhone, iPad og iPod touch til at lytte til musik, men oplevelsen kan gøres endnu bedre ved at bytte to enkle indstillinger, der er specifikke for iOS Music-appen.

De to justeringer, vi vil fokusere på, er ikke aktiveret som standard, men ved at skifte lydkontrol og EQ på, vil du opdage, at musikmusikens lytteoplevelse vil lyde rigere og har betydeligt mindre udsving i volumenniveauer mellem sange.

Sådan aktiverer du disse to indstillinger:

Sådan får du musik til at lyde bedre i iOS

Du justerer to musikspecifikke indstillinger i iOS, slutresultatet skal være, at musikafspilning lyder bedre.

  • Åbn appen Indstillinger og derefter gå til "Musik"
  • Vend "Sound Check" til ON
  • Tryk derefter på "EQ", og vælg derefter en equalizerindstilling, der er mest relevant for størstedelen af ​​din musiksamling (Rock, R & B og Pop er alle anstændige valg for de fleste musikvarianter)

Hvis det ikke umiddelbart er indlysende, hvad disse indstillinger er, og hvordan de virker, her er en kort forklaring af hver.

Lydkontrol Gør lydafspilning bedre

Lydkontrol: Har du nogensinde bemærket, hvordan visse lydoptagelser og sange er meget mere stille end nogle, mens andre er meget højere end resten? Resultatet er, at du hele tiden vil fidle med lydstyrkeniveauet på iPhone, iPad eller iPod touch (eller bluetooth / bil stereo knapper), da forskellige sange kommer på, hvilket er lidt irriterende. Og det er præcis, hvad Sound Check sigter mod at rette op. Aktivering af denne indstilling tilpasser automatisk lydstyrkeniveauet af sange, så de er stort set det samme niveau, hvilket betyder, at den klassiske Hank Williams Sr-samling fra 1948 ikke længere er alt for stille, når den slynger sig ind i Eric Clapton eller det seneste Daft Punk-album, hvilket kan lyd lidt for højt ved sammenligning.

EQ forbedrer lydafspilning af musikafspilning ved at udjævne lyd

EQ: EQ står for equalizer, som bruges til at ændre frekvenserne af lydudgang. Simpelthen for musik betyder det, at bestemte EQ-indstillinger kan give mere bas, mere diskant, højere frekvenser eller lavere frekvenser, hvilket kan have en signifikant effekt på, hvordan musik lyder og ofte resulterer i musik, der simpelthen bare lyder bedre.

Når du vælger en EQ-indstilling, kan det være nyttigt at skifte mellem indstillingsskærmen og en afspilningssang, der ligger et sted i midten af, hvad det meste af din iOS-musiksamling er. Der kan være betydelige ændringer i forstærkning, bas og diskant. Det er derfor bedst at vælge en forholdsvis moderat sang, der er repræsentativ for de bredere spillelister, og lytte til den, når du tester de forskellige indstillinger. Du kan også ønske at ændre equalizerindstillingerne afhængigt af de faktiske højttalere, som iOS-enheden er tilsluttet til, som en iPod, iPad eller iPhone, der er tilsluttet en lille højttalerdock, lyder meget anderledes end ved tilslutning til et velindstillet bilstereo .

Husk, at disse to indstillinger kun påvirker lyd, der udgives via den officielle iOS Music-app, og andre apps og lydstrømme vil ikke have nogen forskel i, hvordan de lyder.

Glem ikke, at der findes lignende funktioner på skrivebordssiden af ​​ting, der er tilgængelige for Mac OS X og Windows-brugere via iTunes, med equalizer-indstillinger, lydcheck og en lydforstærker.