Sådan udskiftes en touchpad

Pegefeltet eller pegefeltet er en flad, plastik pegeredskab, der oversætter din fingerbevægelse til din computerskærm. Touchpads kan gå dårligt efter gentagen brug, eller hvis de har været udsat for fugt. Under alle omstændigheder kan det være generende at udskifte det. Det kræver, at du adskiller din bærbare computer helt eller delvist. Den gode nyhed er, at selvom adskillelse er en involveret proces, kan det spare dig for meget tid og penge.

Trin 1

Sluk for din bærbare computer, frakobl strømkablet og andre kabler eller enheder. Luk LCD-panelet, placer den bærbare computer med forsiden nedad, og fjern batteripakken.

Trin 2

Fjern Phillips-hovedskruerne, der fastgør hardwarelåget til bunden på din bærbare computer. Dette kan omfatte din harddisk, RAM og trådløse kortrum. Fjern plastikdækslerne, og læg dem til side.

Trin 3

Skub fastholdelsestappene på hver side af hvert RAM-modul for at frigøre RAM fra dets rum. Skub RAM-modulerne ud af deres respektive rum og læg dem til side.

Trin 4

Fjern Phillips-hovedskruerne, eller løft blot harddisken ud af rummet (afhængigt af din bærbare computer og model), og læg den til side.

Trin 5

Frakobl antennekablerne fra det trådløse kort, og løft derefter kortet ud af dets rum, og læg det til side. Nogle modeller fastgør det trådløse kort til dets rum med en eller to stjerneskruer.

Trin 6

Frakobl de en eller to stjerneskruer, der fastgør cd / dvd-drevet til drevrummet, der er placeret på den ydre kant af den bærbare kabinet. Skub drevet ud af dets rum, og sæt det til siden.

Trin 7

Fjern alle synlige stjerneskruer fra bundkabinettet. Placer den bærbare computer med forsiden opad, og åbn LCD-panelet.

Trin 8

Brug en lille flad skruetrækker til at lirke op på tastaturdækslet fra den bærbare computer. Tastaturdækslet er placeret mellem tastaturet og LCD-panelet. Fjern dækslet og læg det til side. Nogle modeller kræver muligvis, at du frakobler et kabel, der er tilsluttet tastaturdækslet. Fjern dækslet forsigtigt.

Trin 9

Fjern stjerneskruerne, der fastgør tastaturmodulet til den bærbare computer. Vip tastaturet opad, og frakobl derefter tastaturkablet fra bundkortet. Fjern tastaturet fra den bærbare computer.

Trin 10

Frakobl video- og antennekablerne fra bundkortet. Fjern stjerneskruerne fra LCD-hængslerne. Løft LCD-panelet ud af den bærbare computer og sæt det til side.

Trin 11

Frakobl touchpad-kablet fra bundkortet. Adskil den øverste beklædningsenhed fra bundkabinettet, og læg den til side. Fjern pegefeltet fra den øverste kabinet.

Installer den nye touchpad ved at gentage de foregående trin i omvendt rækkefølge.