Sådan får du vist MOV-filer på din iPhone

Hver iPhone leveres med installeret iPod-applikation; det er indlæst på enheden fra fabrikken og giver dig mulighed for at se videoer, der er gemt på iPhone. Mange videoer er gemt i MOV-filformatet. IPhone understøtter ikke dette format, men iTunes - iPhones mediehåndteringsapplikation - kan let konvertere MOV-filer til et format, der er kompatibelt med enheden.

Trin 1

Dobbeltklik på iTunes-ikonet for at starte applikationen. Klik på fanen "Filer" og vælg "Føj til bibliotek." Find MOV-filen på din computers harddisk, fremhæv den, og klik på knappen "Vælg" for at tilføje MOV-filen til iTunes-biblioteket.

Trin 2

Klik på underoverskriften "Film" under "Bibliotek". Klik på "MOV" -filen i sektionen Film for at fremhæve den. Klik på fanen "Avanceret" og vælg "Opret iPod eller iPhone-version" for at konvertere MOV-filen til et format, der er kompatibelt med iPhone. Tillad flere minutter til konverteringsprocessen er afsluttet.

Trin 3

Tilslut iPhone til din computer ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med telefonen. Træk iPhone-versionen af ​​MOV-filen, som du oprettede i trin 2, og slip den på iPhone-ikonet under "Enheder". Når filen er kopieret, skal du klikke på ikonet "Skub ud" for at skubbe iPhone ud af computeren.

Tryk på ikonet "iPod" på iPhones startskærm. Tryk på fanen "Videoer" i bunden af ​​iPod-applikationsskærmen for at se de videoer, der er gemt på enheden. Tryk på iPhone-versionen af ​​MOV-filen for at se filen på iPhone.