Sådan bruges portræt og liggende i samme Word-dokument

For at udskrive store dokumenter oprettet i Microsoft Word er det ofte nødvendigt at bruge både stående og liggende retning i det samme dokument. Hvis størstedelen af ​​dit dokument skal udskrives i stående tilstand, men du har en grafik, der kræver udskrivning i liggende tilstand, skal du indsætte et sektionsskift. Afsnit pauser i Microsoft Word ændre formatering stil. Når du indsætter sektionsskift, påvirker sideindstillingerne kun det afsnit.

Klik på menuen "Start" på proceslinjen på din computers skrivebord, og vælg derefter "Alle programmer", derefter "Microsoft Office" og derefter "Microsoft Word".

Klik på Office-logoet i øverste venstre hjørne af Microsoft Word, og klik på "Åbn" i rullemenuen, der vises. Brug det nye vindue, der vises, til at navigere gennem dine mapper for at finde det Word-dokument, hvor du vil bruge både stående og liggende tilstand. Dobbeltklik på dets ikon for at åbne dokumentet.

Rul ned til det sted, hvor du vil ændre dokumentets retning. Placer markøren der, og klik derefter på "Sidelayout" i proceslinjen øverst i dit Word-dokument. Klik på "Pauser" i rullemenuen, der vises. I det nye vindue, der vises, skal du klikke på "Sektionsskift" for at indsætte et sektionsskift.

Klik på "Retning" i proceslinjen øverst i dit Word-dokument, og i rullemenuen, der vises, skal du klikke på "Liggende" for at ændre dette afsnit til liggende.

Rul ned til det sted, hvor du vil ændre dokumentretningen til portrætudskrivningstilstand. Placer markøren der, og klik derefter på "Sidelayout" i proceslinjen øverst i dit Word-dokument. Klik på "Pauser" i rullemenuen, der vises. I det nye vindue, der vises, skal du klikke på "Sektionsskift" for at indsætte et sektionsskift.

Klik på "Retning" i proceslinjen øverst i dit Word-dokument, og i rullemenuen, der vises, skal du klikke på "Portræt" for at ændre dette afsnit til portrættilstand.