Køb filmbilletter med Siri

Du kan nu købe filmbilletter ved hjælp af Siri, og brug kun din iPhone (eller iPad, hvis du vil medbringe den), når du kommer til teatret for at slentre ind og nyde showet. Dette skyldes en ny Siri-funktion, der ankom i iOS 6.1, og den er super nem at bruge.

Før du kan få filmbilletter lige ved at tale med Siri, skal du sørge for at have følgende:

  • iOS 6.1 (eller senere) installeret på din iPhone eller iPad
  • Fandango app installeret på din iPhone / iPad (gratis download fra App Store)

Bemærk: fordi denne funktion er afhængig af Fandango, er den for øjeblikket begrænset til USA. Ikke alle biografer gælder enten, læs videre for at lære mere.

Du vil også gerne tilmelde dig med Fandango for en konto og lægge et kreditkort på filen, kontoen er gratis, og kreditkortet er naturligvis så, at billet kan faktureres til dig, når de er købt. Det er ikke nødvendigt, fordi der er en Guest Checkout-tilstand, men det gør processen nemmere, hvis du planlægger at bruge denne service, ofte for at købe billetter. Det vil være op til dig.

Tro det eller ej, den hårde del er allerede forbi. Nu skal du bare kalde Siri som sædvanlig ved at holde hjemme-knappen og bruge naturligt sprog til at bede om en film på et teater.

De to generelle metoder er som følger;

"Køb / hent filmbillet til [filmnavn] på [teater eller sted]"

eller

"[Filmnavn] på [teaternavn] for [showtime]"

For nogle praktiske eksempler:

  • "Køb filmbillet til The Hobbit på AMC i San Francisco" - angiv en bestemt biograf
  • "Få en filmbillet til Django Unchained i San Francisco" - angiv en film til alle teatre i en generel region
  • "Zero Dark Thirty, AMC Bay Street kl 7:00" - angiv film, teater og vis tid

Når du har set, hvilken visetid du ønsker, skal du trykke på knappen "Køb billetter" for at åbne Fandango og fuldføre købet.


Angivelse af en visetid vil springe dig et skridt videre i billetkøbsprocessen, selvom du stadig skal trykke på knappen "Køb billetter" for at starte Fandango og fuldføre transaktionen.

En meget vigtig ting at passe på er det lille lille billetstubikon ved siden af ​​generelle teateroversigter. Sådan kan du straks fortælle om et teater skal støtte Fandango mobilbilletter.

Når billetten er købt, vil den blive opbevaret i Fandango (eller Passbook), så gå til teatret som sædvanligt, og vis usher stregkoden i Fandango appen. Det bliver scannet, og væk går du. Du behøver ikke at vente på den normale linje for dette, men det tror jeg også afhænger af de enkelte teatre, og nogle kan kræve, at du alligevel går til frontkassen.

Dette er utænkeligt bekvemt, så meget, at Fandango kan tilføje et "bekvemmelighedsgebyr" til billetprisen for nogle teatre, hvilket er mere praktisk for deres bundlinje end det er for dig. Hvorvidt den ekstra $ 2 er værd, er op til dig, og om du bliver opkrævet for det, synes det at afhænge af selve teatret. Officielt og ifølge Fandango er mobile billetkøb ikke beregnet til at få det gebyr afhjulpet, men ved at prøve dette har jeg fået gebyret tilføjet til mit køb ... så YMMV og tingene kan ændre sig, da udrulningen fortsætter.