Sådan skifter du Siri's stemme til en fyr eller pige i iOS

Som du måske har lagt mærke til nu, har Siri stemme fået en overhalning i de nye iOS-versioner, justeret lidt fra den nu berømte kvindelige stemme, der bruges i utallige Apple-reklamer til en variation, der er lidt anderledes, men lidt mere raffineret. Den nye stemme lyder godt, men hvis du af en eller anden grund ikke er begejstret for Siri's nye stemme, eller hvis du bare foretrækker at høre noget anderledes i et stykke tid, kan du faktisk ændre Siri stemme helt ved at skifte stemme køn. Hvis du gør det direkte, er en ny indstillingsfunktion tilføjet sammen med iOS, og her kan du skifte Siri fra en fyr eller pige:

  • Åbn Indstillinger, og gå til "General" og "Siri"
  • Vælg "Voice Gender" og vælg "Male" (eller "Female" for standard)
  • Indkald Siri og still et spørgsmål til at høre forskellen

Både den klassiske kvindelige stemme og den nye mandlige stemme er meget høj kvalitet, men jeg foretrækker normalt den kvindelige stemme, som har tendens til at lyde mindre robot og tættere på den originale stemme alligevel. Uanset om det er sjovt at lege med de to stemmer og se, hvilket passer bedre til dine egne præferencer. Du behøver ikke at forlade panelerne Indstillinger for at kalde Siri, så du vil måske spørge Siri-spørgsmål eller to "hvad er tiden, fortæl mig en historie osv." For at høre de mere subtile forskelle mellem de to stemmer.

En samlet stemme kønsændring kan også gøres forud for iOS 7 ved at bruge dette sprogændringstrik, som bytter Siri 's køn afhængigt af accentet af det valgte sprog. Denne metode virker stadig også, hvis du vil have en accentversion af Siri samt en ny stemme, men det kan medføre nogle uønskede forståelsesproblemer, da både Siri og du kæmper for at forstå forskellen i udtale og accenter, selvom du skifter til en der er ikke så forskellig fra det du taler normalt.

Vi fik en email fra en læser (tak Carla & Ryan!), Der tyder på dette trick, medtages som en del af den nylige brugervenlighed forbedring tips post, fordi tilsyneladende nogle unge børn som en stemme mere end den anden, men om det tilhører det kategori er lidt op til dig og dine egne præferencer. Anyway, nyd Siri, uanset dine stemme valg kan være, og husk der er næsten uendelige ting, du kan spørge den virtuelle assistent.