Sådan får du Crash Reporter til at vises som en meddelelse i OS X

Avancerede Mac-brugere, der enten er i udvikling eller et andet felt, der oplever hyppig appkrasning, kan finde de vedvarende Crash Reporter-vinduer med "App quit unexpectedly" beskeden for at være en gener, der forstyrrer deres workflow i OS X. Mens en langvarig mulighed er at Deaktiver Crash Reporter-dialogboksen helt i OS X, måske er en bedre tilgang at sende disse crash-rapporteringsdialogboks til varslingscenter i stedet.

For at være klar, deaktiverer dette ikke Crash Reporter dialogvinduerne, og det har ingen indflydelse på crash logs selv, det simpelthen forvandler crash alert til en meddelelse i notifikationscenteret af OS X. Hvis du klikker på meddelelsen om krasjrapporter, Den almindelige Mac Crash Report skærm åbnes som normalt.

Aktivér Crash Reporting som meddelelser i Mac OS X

Åbn Terminal og indtast følgende kommandostreng:

defaults write com.apple.CrashReporter UseUNC 1

Hit retur og det skal være alt der er til det, næste gang en app går ned, vises den som en anmeldelse snarere end et dialogvindue.

Du kan afprøve dig selv ved forsætligt at krasje og beach balling en app eller bruge force stop på en optaget applikation i tilstanden "ikke reagerer".

Return Crash Report til standarddialogvinduet i OS X

Hvis du vil deaktivere crash-rapporteringen som en beskedfunktion og vende tilbage til standardkrasjrapporteringsdialogboksen, skal du bruge følgende standardstandard-streng i stedet:

defaults write com.apple.CrashReporter UseUNC 0

Nu, hvis du nedbryder en app, åbnes den typiske advarselsdialog på Mac'en.

Dette skal fungere med enhver moderne version af Mac OS X, en stor tak til Franz D. for at sende dette tip!