Sådan aktiveres iTunes Notification Center Widget i OS X

Mac-brugere, der kører den nyeste version af iTunes i OS X Yosemite, kan vælge at aktivere en valgfri iTunes-widget i Meddelelsescenter. Til trods for at være den primære ændring til iTunes 12.1, er widgeten ikke aktiveret eller vist som standard på nogen af ​​de Mac'er, jeg har opdateret, hvilket sandsynligvis også vil være tilfældet for mange andre OS X-brugere.

Hvis du vil se og bruge widgeten iTunes Notification Center i OS X, kan du aktivere det manuelt i et øjeblik.

Der er faktisk to måder at opnå dette på, vi viser dig den mest pålidelige * metode til at ændre meddelelsescenter widgets på Mac:

  1. Åbn  Apple-menuen og gå til "Systemindstillinger"
  2. Vælg "Udvidelser" (nej, gå ikke til Meddelelsescenter som du måtte forvente) fra præferencepanelerne
  3. I afsnittet "I dag" skal du tjekke for at aktivere "iTunes" og trække det et sted, som du vil have, at det vises i vinduet Notificationscenter
  4. Åbn iTunes og start afspilning af en sang eller iTunes Radio, og åbn derefter Meddelelsescenter for at se den nyaktiverede widget

ITunes Widget viser sangen og kunstneren samt en tidslinje. At være en widget er også interaktiv, så du kan bedømme sange, afspille, pause, springe frem eller tilbage, og hvis du lytter til iTunes Radio, skal du også købe en sang fra iTunes.

Du kan interagere med iTunes Widget, så længe iTunes-appen er åben. Hvis du lukker appen, bliver widgeten ikke svarende.

* Bemærk, at OS X Notification Center også nogle gange har en "Rediger" -knap synlig, hvor du kan tilføje og fjerne widgets direkte fra Notificationscenteret selv. Jeg siger nogle gange, at knappen er der, fordi der på en af ​​mine Mac'er kører OS X Yosemite 10.10.2, mangler "Rediger" -knappen mystisk fra Notification Center. Det er naturligvis en fejl, der sikkert vil blive stryket ud på et tidspunkt i en fremtidig OS X-opdatering. Hvis du har knappen Rediger, skal du bare klikke på det og aktivere iTunes Widget derfra, ellers hvis den knap mangler uanset årsagen, skal du bruge instruktionerne ovenfor til at ændre udvidelserne direkte fra Systemindstillinger.