CSS Headshot snyderi

"Counter-Strike: Source" blev udgivet i 2004 til hjemmecomputere. Spillet er en genindspilning af det originale "Counter-Strike" -spil, det originale multiplayer-skydespil, der giver spillerne mulighed for at tage rollen som en terrorist eller kontrarrorist mod et modstående hold. For præcision og skade er headshot ønsket og eftertragtet i spillet. Specifikke snyderi kan hjælpe med at nå dette mål med ringe indsats.

Automatiske hovedskud

For spillere, der ønsker et headshot hver gang uden udfordring, kan en kode indtastet på konsolskærmen i spillet hjælpe med denne opgave. Spillere skal først trykke på "tilde" -tasten under spillet. Spillere kan indtaste "/ bind" "mus1; klik" "mus; klik2" "s" "skyde; dræbe" og trykke på "Enter" for at hente automatiske headshots til næsten hvert skud.

Store hårkors

Spillere kan bruge større trådkors til hovedskud ved hjælp af snyderi. Spillere skal først trykke på "tilde" -tasten under et spil. Spillere skal derefter indtaste "sv_cheats 1" og trykke på "Enter" for aktiverede snyder. Spillere kan derefter indtaste "cl_crosshairscale 50000" for at få det størst mulige sæt krydshår til enklere hovedskud.

Stabilt hårkors

Spillere kan erhverve stabile og stabile trådkors for lettere hovedskud ved hjælp af snyderi. Spillere skal først trykke på "tilde" -tasten under et spil. Spillere skal indtaste "sv_cheats 1" og trykke på "Enter" for aktiverede snyder. Spillere kan derefter indtaste "cl_dynamiccrosshair 0" for at få deres hårkors til altid at være stille, når de skyder.