Hvorfor vil AIM ikke starte?

Når AOL Instant Messenger eller AIM begynder at opleve problemer med at køre på din computer, er der rettelser, der kan afprøves, før de tager en computer til en butik for reparationer.

Sikkerhed

Kontroller med en antivirusscanning, om der er skjult skadelig virus, spyware eller malware-programmer på din computer, der forhindrer AIM i at fungere.

Genstart

Hvis du slukker for din computer og genstarter den, kan det rense de messer, der er tilbage, efter at du afinstallerer eller kører for mange programmer, og tillader AIM at starte korrekt.

Kopier af processer

Brug task manager på en Windows-computer eller aktivitetsmonitoren på en Mac, afslut alle opgaver, der vedrører AIM, og genstart programmet.

Opdatering

Nyere versioner af AIM inkluderer opdateringer, der løser almindelige problemer med programmet. Du kan muligvis løse et problem ved blot at opdatere.

Alternativer

Der er flere gratis messenger-alternativer, der kan køres i en internetbrowser eller installeres på din computer, hvis AIM stadig ikke starter. Mange af disse alternativer giver dig mulighed for at bruge det samme brugernavn og adgangskode samt beholde dine vennelister.