Hvordan integrerer jeg en chatboks på en ESPN Fantasy League-side?

Få aktiviteter får konkurrencedygtige juice til at flyde som en fantasy fodboldliga blandt venner. Fantasy fodbold er det ultimative spil med skryt og venlig affaldssnak. Enhver kan spille, og i en given uge kan enhver vinde. Indsættelse af en chatboks på dit fantasifodboldwebsted kan øge skænderiet, hjælpe med at forbinde ligamedlemmer, der muligvis ikke kender hinanden og opretholde aktivitet blandt deltagerne. Det er også et godt værktøj for kommissærer til at offentliggøre ligakonkurrencer. Der er en række muligheder, herunder nogle gratis valg, til installation af en ligak chatboks.

Oprettelse af en chatboks

Gå til Chat Box-webstedet, der findes i afsnittet Referencer i denne artikel. Klik på "Tilmeld dig" fra hovedsiden.

Vælg et brugernavn og en adgangskode, og udfyld resten af ​​oplysningerne vedrørende dit websted. Vælg en chatboksstil, der vil blive vist på højre side.

Klik på "Opret min Cbox!" nær bunden af ​​siden. Skriv din adgangskode på den næste side, og klik på pilen for at åbne dit kontos kontrolpanel.

Klik på "Udgiv!" link øverst på siden. Find HTML-koden til chatboksen. Klik på "Kopier til udklipsholder."

Indsættelse af chatboksen

Log ind på din ESPN-konto. Gå til hovedsiden i fantasy-fodboldligaen, hvor du vil have chatfeltet vist. Du skal have ligalederadgang for at redigere siden.

Klik på linket "Rediger LM-note." Vælg det sted, hvor chatfeltet skal vises. Højreklik og vælg "Indsæt".

Klik på "Send besked", når chatboksens kode er indsat.

Tips

Der er mere end én chatboksindstilling på Internettet. For flere funktioner og tilpasning skal du vælge en betalt tjeneste som ChatRoll.com. Spil rundt med placeringen af ​​din chatboks. Hvis feltet ikke får meget aktivitet, kan du prøve et andet sted på siden. Markedsfør din chatboks via e-mail eller på ligaens opslagstavle. Planlæg chatbegivenheder, som et ligahandelsmøde, der opfordrer deltagerne til at samles og bruge chatboksen.

Advarsler

Chatbokse giver medlemmerne mulighed for at komme med uflatterende kommentarer, som alle kan se. Sørg for at have tillid til dine ledere eller læg nogle grundregler for udstationering af upassende materiale. Hvis du er alt for bekymret, skal du vælge en chatboks-tjeneste, der giver dig mulighed for at ændre eller slette kommentarer.