Steve Jobs Biografi Release 24. oktober, Skyrockets til Top of Best Seller lister

Den officielle biografi af Steve Jobs vil blive frigivet den 24. oktober, flyttet næsten en måned forud for udgiverne oprindeligt planlagt 21. november lancering. Siden Steve har passeret, har bogen skudt til toppen af ​​bedste sælgers liste , trods kun at være til rådighed for forudbestilling.

Forfatteren af ​​biografi, Walter Isaacson, er tidligere redaktør af Time magazine, og har skrevet to andre bestsellingbiografier til Albert Einstein og Ben Franklin. Som bemærket af Wall Street Journal, vidste Steve "at han var døende uger før udgangen" og siger, at han sidst blev interviewet for fire uger siden, lige før og efter at han trådte tilbage fra stillingen som administrerende direktør hos Apple. Disse afsluttende interviews siges at blive beskrevet i den udbredte bog, der dækker hans personlige og professionelle liv.

Følgende er et overbevisende uddrag fra en kommende tidsopgave skrevet af Isaacson, der beskriver hans sidste besøg med Jobs:

For et par uger siden besøgte jeg Jobs for sidste gang i hans Palo Alto, Californien, hjem. Han havde flyttet til et soveværelse, fordi han var for svag til at gå op og ned ad trappen. Han blev krøllet op i en vis smerte, men hans sind var stadig skarp og hans humor levende. Vi talte om hans barndom, og han gav mig billeder af hans far og familie til brug i min biografi. Som forfatter var jeg vant til at være løsrevet, men jeg blev ramt af en bølge af tristhed, da jeg forsøgte at sige farvel. For at dæmpe mine følelser spurgte jeg det ene spørgsmål, der stadig var forvirrende for mig: Hvorfor havde han været så ivrig i løbet af næsten 50 interviews og samtaler i løbet af to år for at åbne så meget for en bog, da han var normalt så privat? "Jeg ville have mine børn at kende mig, " sagde han. "Jeg var ikke altid der for dem, og jeg ønskede, at de skulle vide hvorfor og forstå, hvad jeg gjorde."

Den officielle beskrivelse af Steve Jobs biografi er som følger:

Baseret på mere end fyrre interviews med job i løbet af to år - samt interviews med mere end hundrede familiemedlemmer har venner, modstandere, konkurrenter og kolleger-Walter Isaacson skrevet en rivende historie om rutsjebane livet og searingly intens Personlighed i en kreativ iværksætter, hvis passion for perfektion og kæmpe drev revolutionerede seks brancher: personlige computere, animerede film, musik, telefoner, tabletcomputere og digital udgivelse.

På et tidspunkt, hvor Amerika søger måder at opretholde sin innovative kant på, og når samfund rundt om i verden forsøger at bygge digitale aldersøkonomier, står Jobs som det ultimative ikon for opfindsomhed og anvendt fantasi. Han vidste, at den bedste måde at skabe værdi på i det 21. århundrede var at forbinde kreativitet med teknologi. Han byggede et firma, hvor fantasiens spring blev kombineret med bemærkelsesværdige teknikker.

Selv om Jobs samarbejdede med denne bog, bad han om ingen kontrol over, hvad der var skrevet eller endda retten til at læse det, før det blev offentliggjort. Han lagde intet off-limits. Han opfordrede de mennesker, han vidste til at tale ærligt. Og Jobs taler ærligt, nogle gange brutalt, om de mennesker, han arbejdede med og konkurrerede imod. Hans venner, fjender og kolleger giver et ubeskåret syn på lidenskaberne, perfektionisme, obsessions, artistry, devilry og tvang for kontrol, der formede sin tilgang til forretning og de innovative produkter, der resulterede.

Drevet af dæmoner kunne Jobs drive dem omkring ham til raseri og fortvivlelse. Men hans personlighed og produkter var indbyrdes forbundne, ligesom Apples hardware og software plejede at være som en del af et integreret system. Hans fortælling er lærerig og forsigtig, fyldt med erfaringer om innovation, karakter, lederskab og værdier.

Steve Jobs biografi er tilgængelig for forudbestilling på Amazon