Sådan laver du din egen skrivemaskine båndpatron

Hvis du har brugt en skrivemaskine i længere tid, ved du, at båndpatronen skal udskiftes regelmæssigt. Og næste gang du har brug for et nyt skrivemaskinebånd, skal du lave dit eget med et par materialer. Mens en skrivemaskine kan betragtes som et redskab fra fortiden, kan det stadig være nyttigt.

Trin 1

Rul 9 tommer af det 1/2-tommer brede nylonbånd. Skær forsigtigt denne længde bånd fra resten af ​​rullen.

Trin 2

Hæld blæk i blækpuden og sprøjt et par dråber silikone på puden for at gøre det muligt for blækket at sidde fast. Træk båndet helt aflangt ud og læg det korrekt på blækpuden. Tilføj en tung genstand oven på båndet for at lægge pres på det og for at lade blækket spredes jævnt gennem båndet.

Træk forsigtigt båndet ud mellem den tunge genstand og blækpuden, og inspicer det for at sikre, at blækket ikke er blottet eller ujævnt i nogen sektion.

Trin 3

Placer båndet på en tør overflade. Lad båndet tørre i ca. 20 minutter. Når det er tørt, skal du forsigtigt tage båndet op og sætte den ene ende i patronboksen. Vind båndet ind i patronen, og lad en lille del af båndet hænge ud.

Trin 4

Læg den nye båndpatron i skrivemaskinen. Tryk på patronen, indtil du hører en blød kliklyd, hvilket betyder, at patronen er klikket på plads. Sørg for, at det er sikkert på plads.

Trin 5

Rul båndet ud af patronen, og sæt det i holderemmene, der fastgør det. Sæt båndet i stropperne, der vender mod papiret. Vind den resterende del af patronen op, så båndet er tæt.

Sæt dækslet eller hætten på skrivemaskinen tilbage på maskinen. Sørg for, at du har fastgjort det korrekt, og at det ikke er løst eller halvt åbent.