Sådan opsættes smartkortlæser på en bærbar computer

En smartkortlæser er en enhed, der kan læse et kort med en slags stregkodning eller magnetstribe i. Dette kan variere fra kredit- og betalingskort til belønningskort og endda satellitmodtager-smartkort. Disse kortlæsere opretter forbindelse til en bærbar computer via et USB-datakabel, og med den relevante software installeret på computeren kan du begynde at bruge kortlæseren på dit system.

Trin 1

Sæt smartkortlæseren i en stikkontakt i nærheden, og tænd den.

Trin 2

Sæt et USB-datakabel i USB-porten på chipkortlæseren, og sæt derefter den modsatte ende af kablet i en af ​​USB-portene på din computer. Computeren angiver, at den har registreret en ny, flytbar enhed.

Trin 3

Indsæt en driverinstallations-cd i computeren, og vent på, at driverinstallationsguiden indlæses. Følg det korte sæt anvisninger for at fuldføre driveropsætningen.

Fjern driverinstallations-cd'en fra din computer, og indsæt derefter cd'en med softwareinstallationen. Dette er det program, du bruger sammen med kortlæseren. Den fortæller læseren, hvordan man udfører og gemmer dataene på computeren. Når guiden til installation af software vises på skærmen, skal du læse igennem og acceptere licensaftalen og derefter følge resten af ​​trinnene for at installere softwarelæsersoftwaren.