Sådan installeres en multiswitch til DirecTV

DirecTV-satellitter kræver brug af en multikontakt til at installere yderligere modtagere på en enkelt Dual-LNB eller at bruge funktionerne i en DVR (TIVO). Du skal have to satellitfremføringer til hver DVR (digital videooptager), da de har to tunere, der kræver, at dette fungerer. Multiswitches er yderligere involveret, når du vil forbinde flere modtagere til en flere DirecTV-skåle eller endda flere retter.

Trin 1

Find ud af, hvilken multikontakt du har brug for. Der er forskellige tilgængelige. De mest anvendte er 3x4 og 3x8 eller kaldes simpelthen "tre-fire-switch" eller "tre-otte-switch."

Trin 2

Vælg det sted, hvor din multiswitch skal placeres i din DirecTV-satellitopsætning. Du skal altid placere din multikontakt på et sted, der er væk fra de udvendige elementer. Dette kan være inde i en kabelboks, under et mobilhome eller inde i en garage.

Trin 3

Kør kablet fra begge satellitfremføringer af DirecTVs skål til multikontakten. Dette skal ske i linjen efter grundblokken. Fastgør multikontakten på plads med en boremaskine og skruer, hvis det ønskes. Forbind de to satellitindføringer til de to indgangsporte, der er markeret med "lør."

Trin 4

Tilslut dine DirecTV-modtagere til multikontakten. Tilslut så mange RG-6 koaksiale kabler til outputporte på multiswitch efter behov. Hver DVR kræver to kabler, og andre modtagere kræver et kabel. Før kablerne fra multiswitch til modtagerens placering.

Føj kabel- eller off-air antennesignaler til din DirecTV-opsætning. Du kan få adgang til kabelkanaler eller antennesignaler via din multikontakt, men du skal bruge diplexere til at gøre dette. Du skal bruge en diplexer til hver forbindelse (to til DVR'er og en til almindelige modtagere). Tilslut kablet eller luftantenne gennem jordblokken til multikontakten. Tilslut dette kabel til den tredje indgangsport (markeret antenne eller lokal). Placer diplexeren på enden af ​​kablet, der er tilsluttet multiswitch-udgangen. Tilslut dette kabel til ind / ud på diplexeren. Brug yderligere to kabler til at forbinde satellitsignalet til modtagerens satellitindgang og det andet til antenneindgangen.