Tilføj særlige effekter til iPhone-videoer nemt med Action Movie FX

Action Movie FX er en rigtig sjov gratis iOS-app, der tilføjer videoer af høj kvalitet, og det er helt gjort på iPhone i en overraskende let pakke.

Oprettet af Hollywood-studiet Bad Robot Productions (beslutningstagere af film som Cloverfield, Star Trek, Super 8 og den seneste Mission Impossible), kom appen ud for lidt siden, men er blevet opdateret for at inkludere en anden gratis speciel effekt, nedrivningskugle sammen med en missilstarter og en bil, der falder fra himlen. Det er heller ikke dårlige kvalitetseffekter, de er imponerende, som du kan se i de videoer, der er vist nedenfor.

Andre specielle effekter, som tornadoer, helikopterkrascher, luftangreb og pistolbrand kan købes som køb i apper for en ekstra $ 0, 99 for at tilføje mere sjov til blandingen.

  • Download Action Movie FX gratis fra App Store

Download og start appen fra iOS App Store på din iPhone eller iPad, giv den en video, og du er klar til at gå.

Bare udforske appen alene og have lidt sjov med nogle af de gratis special effects. selvfølgelig kan du også købe de ekstra special effekter, hvis det interesserer dig.

App'en er kompatibel med de fleste iPhone-modeller, selv de ældre, og alt fra iPhone 3GS og fremad, men realistisk er det bedst i forbindelse med iPhone 4, Phone 4S, iPod touch 4G og iPad 2 på grund af de højere opløsningskameraer og hurtigere processorer.

Bortset fra at have en noget moderne enhed, skal du også bruge iOS 4.3 eller nyere, men du skal være på iOS 5.0.1 eller nyere nu.

Som de fleste ting tekniske, vil noget nyere virke bedre og have forbedret hastighed og ydeevne i forhold til ældre hardware. Det er bare teknologien.

Hvis du vil se, hvordan nogle af de specielle effekter ser ud, før du downloader appen, er der et par korte eksempelvideoer fra YouTube, der viser de gratis special effekter.

"Missile Launcher" special effekt med en video:

"Bilen falder fra himlen" særlig effekt på en video:

Det er en sjov app, hvis du vil introducere nogle vilde specielle effekter i ellers almindelige videoer optaget på din iOS-enhed.

Så hvis du er en aspirerende actionfilmregissør eller bare vil have lidt sjov med specialeffekter, så tjek det ud!