iPhone 4 modtagelsesproblemer: Drops barer og opkald, hvis antennen touched?

iPhone 4 har ikke været ude lang, men der er allerede nogle klager og problemer i forbindelse med modtagelse. Ovennævnte video viser, at iPhone 4-modtagelsen nedbrydes, mens den holdes i en brugers hånd på en temmelig typisk måde. Årsagen er tilsyneladende, når iPhone'en holdes på en sådan måde, at en persons hånd rører begge sider af sagen (aka, antennen), hvilket får signalbjælkerne til at falde, kan ikke foretage opkald, og telefonens overordnede modtagelse går ud af døren.

Opdatering: Der er en iPhone-modtagelse-anbefaling fra Apple: Hold telefonen uden at krydse antennerne, eller brug en sag.


Den oprindelige hændelse blev fundet på en video, der blev indsendt til MacRumors Forums, som blev hentet hurtigt af Gizmodo, hvor flere rapporter og brugerindgivne videoer kom ind i iPhone 4s modtagelse, når de blev holdt i hånden.

Selvfølgelig påvirker dette ikke alle iPhone 4-ejere, da en video her viser, at enheden fungerer fint, når den holdes på samme måde:

Den nyeste iPhone er ikke rigtig nok i folkens hænder endnu for at komme frem til en meningsfuld konklusion, men denne historie får meget opmærksomhed i øjeblikket. Vi vil holde dig opdateret med eventuelle yderligere fund.