Beta 5 i iOS 11.2 & macOS High Sierra 10.13.2 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den femte beta version af iOS 11.2, macOS High Sierra 10.13.2 og tvOS 11.2 til brugere indskrevet i beta testprogrammet.


Den oprindelige beta 5-konstruktion er tilgængelig for udviklere, og den offentlige beta-udgivelse følger typisk kort efter.

Mac beta testere kan finde MacOS High Sierra 10.13.2 beta 5 tilgængelig fra fanen opdateringer i Mac App Store.

iPhone- og iPad-brugere, der er indskrevet til at deltage i iOS-beta-testprogrammet, kan finde iOS 11.2 Beta 5, der er tilgængelig nu via Software Update-mekanismen i appen Indstillinger.

Apple TV-brugere, der kører tvOS 11.2 beta, kan finde den nyeste beta-softwareopdatering via appen Indstillinger på enheden.

IOS 11.2 beta ser ud til at fokusere primært på fejlrettelser og forbedringer, selvom det indeholder en fremtrædende ny funktion kaldet Apple Pay Cash, som giver brugerne mulighed for at sende kontantbetalinger mellem hinanden via appen Messages. De fleste af de oprindelige problemer med iOS 11 er blevet løst i efterfølgende softwareopdateringer, selv om en håndfuld fejl kan forblive og kunne løses i den endelige opbygning af iOS 11.2.

macOS High Sierra 10.13.2 virker også primært fokuseret på fejlrettelser, måske adressering til nogle af de langvarige problemer, der opstår af nogle MacOS High Sierra-brugere.

Selv om der ikke er offentlig tidslinje kendt for at udgive de endelige versioner af iOS 11.2 og macOS High Sierra 10.13.2, vil Apple typisk udstede flere beta udgivelser inden den endelige version. Således kan vi bruge beta 5 milepælen som et forslag om, at den endelige udgivelse kan ankomme i løbet af de kommende uger, inden årets udgang.