Sådan strømline Netflix

Netflix er en måde, du kan se film på hjemme. I stedet for at betale for kabelfilmstationer kan du betale et fast gebyr for at få film leveret til din dør. Den mere almindelige måde at bruge Netflix på er ved at streame tjenesten til dit tv eller din computer for at se film uden at vente på diskene. Dette kan gøres på en række måder, så længe du har internetadgang.

Trin 1

Køb den Netflix-tjeneste, der bedst passer til dine behov. Du kan købe begrænsede øjeblikkelige streamingfilm om måneden, ubegrænset streaming af film samt planer, der inkluderer DVD'er i posten.

Trin 2

Sæt dit videospilråd (Xbox 360, Playstation 3 eller Wii) til fjernsynet med de medfølgende ledninger. Hvis du bruger Playstation 3 eller Wii, skal du anmode om en disk fra Netflix for at streame film til dit tv. Denne disk er gratis. Du har også brug for den tilsvarende onlinetjeneste til din videospilrådgiver. Log ind på din internetkonto via systemet, og få adgang til Netflix via skærmbilledet til videomarkedet. Rul gennem de øjeblikkelige valg, og klik på den titel, du vil se. Vælg "Afspil", og videoen vises på dit tv.

Brug et VGA-kabel til at tilslutte dit skrivebordstårn eller din bærbare computer til dit fjernsyn. Brug musen og tastaturet til at besøge Netflix.com for at vælge en film på dit tv. Gennemse eller søg efter en film, og klik på "Se med det samme." Klik på "Afspil", så afspilles filmen eller tv-showet gennem dit tv.