Sådan fejlfindes en Ativa Shredder

Undgå identitetstyveri, og beskyt følsomme oplysninger med en papirklippere. Makuleringsmaskiner er vigtige enheder i virksomheder, kontorer og hjem - det er en af ​​de sikreste måder at beskytte dine personlige eller forretningsdata på. Ativa fremstiller flere makuleringstyper til personlig og kommerciel brug. Ativas har dog sikkerhedsfunktioner, der til tider kan forhindre dem i at fungere. Disse problemer kan løses ved at kontrollere et par operationer på makuleringsmaskinen.

Kontroller strømmen

Sørg for, at shredder-toppen sidder godt i shredderkurven, hvis enheden ikke fungerer. Hvis toppen ikke er på plads, fungerer arkføderen ikke og accepterer noget papir. Sørg for, at den er sat ordentligt i stikkontakten, og at stikkontakten er aktiv.

Hvil makuleringsmaskinen

Lad shredderen køle af, hvis shredderen har kørt kontinuerligt i lang tid. Det kan være overophedet og skal stå i slukket position i mindst 30 minutter for at nulstille. Kontroller, at kurven er tom eller ikke for fuld, da det får shredderen til at deaktivere.

Fjern papirstop

Drej makuleringsmaskinen i "Auto" og baglæns for at løsne papirstop, der stopper gearene. Træk papir, der stikker ud fra makuleringsføderen. Hvis der ikke er nogen fremskridt, skal du tage shredderen ud og fjerne shredder-toppen fra skraldespanden. Vend det på hovedet, og brug en pincet til at frigøre alt papir, der blokerer gearet.

Auto-tilstand fungerer ikke

Vælg indstillingen “Auto” og før papir ind i midten af ​​fremføringsbakken, hvis makuleringsmaskinen kun fungerer i omvendt tilstand. Sensoren er placeret midt i arkføderen og kan blive blokeret af fastklemt papir. Brug et indekskort til at fjerne blokering af alt papir, der kan blokere sensoren.