Skriv valuta symboler på iPhone og iPad

Udenlandske valuta symboler kan nås og skrives iOS nemt, alt hvad du skal gøre er at være et sted med tastaturadgang, og gør derefter følgende:

  • Tryk på "123", og hold derefter "$" dollar-tegnet nede for at afsløre vinduet med valuta

For USA-tastaturet afslører dette symbolerne for yen, euro, dollar, cent, britiske pund og koreanske vundet, og processen er identisk, uanset om du er på en iPhone, iPad eller iPod touch.Enkel og intuitiv, og på mange måder er det lettere end, hvordan det gøres på Mac'en, da du ikke behøver at huske nogen quirky tastetryk pr. Symbol.

Tilføj yderligere valuta symboler for andre lande

Ønsker du at få adgang til flere valutasymboler for andre nationer? Det er nemt, men du skal tilføje tastaturerne til de respektive lande, det gøres ved at:

  • Gå til Indstillinger, tryk derefter på General, efterfulgt af "International"
  • Vælg "Tastatur", og gå derefter til "Tilføj nyt tastatur" og find det land, hvis valuta du ønsker at føje til listen

Når tastaturet til andre nationer er blevet tilføjet, skal du skifte til tastaturet ved at trykke på den lille klokke på tastaturet, vælg det nye tastaturlayout, og det vises på samme sted som normalt. Du kan opleve, at andre regionale valutaer også til tider også er tilgængelige, selvom Dollar og Euro ser ud til at være tilgængelige hele tiden uanset hvilket tastatur der anvendes. En god bivirkning ved at tilføje internationale tastaturer er ved at få yderligere TLD'er til den pågældende nation eller region.

Husk det næste gang du rejser med en iPhone eller iPad, selv om det også utvivlsomt er nyttigt for expats, forretningsfolk, revisorer og en million andre situationer, hvor adgang til andre valutaer er en nødvendighed.