Sådan får du en spilsponsor

At finde og opsøge sponsorer er en udfordring i enhver sport, men i professionelt spil kan det være endnu mere skræmmende. Gaming er et relativt ungt marked uden hårde og hurtige regler for at finde og holde sponsorer, og en række potentielle professionelle spillere er dårligt rustede til at træffe de beslutninger, der kræves for at beskytte deres interesser og tilskynde deres professionelle vækst. Hvis du vil lande en sponsor, skal du have en ægte forståelse af forretningen og en professionel tankegang ud over dine hårde spilfærdigheder.

Find et spil, der i øjeblikket spilles i professionelle konkurrencer og praksis, indtil du er blandt de bedste spillere. Du finder ikke mange sponsorater til spil, som folk ikke er interesseret i, så tag spilfællesskabets puls og spring ind i et spil, som du finder tiltalende, men som også har stor interesse. Førstepersons skydespil og strategispil i realtid er normalt de mest fakturerede begivenheder i en spilkonkurrence.

Deltag i lokale LAN-arrangementer og konkurrencer for at finpudse dine færdigheder og opbygge dit personlige brand. Du har brug for et grundlæggende niveau af popularitet for at vække en sponsors interesse.

Deltag i nationale LAN-begivenheder, der bringer de bedste spillere fra hele landet i direkte konkurrence med hinanden. En solid forestilling på den nationale scene kan bringe dig sponsorers opmærksomhed meget hurtigt.

Lær om den professionelle side af spil. Forstå, hvad det betyder at være markedsførbar, og at promovere det brand, du repræsenterer. Virksomheder ønsker spillere, der kan hjælpe dem med at øge salget og opbygge brandbevidsthed - bare det at være den bedste person i rummet vil ikke skære det.

Udvid din personlige spilidentitet. Jo flere spillere kender og respekterer dig, jo mere tiltrækkende er du for en sponsor. Vær din egen podcast om et bestemt spil, eller skriv en ugentlig blog, hvor du diskuterer strategi eller spiltilpasninger til dit valgte spil.

Kontakt sponsorer direkte, når du har vundet plads med hensyn til popularitet og har et par stærke LAN-finish under dit bælte. Når du viser sponsorer, hvordan du kan styrke deres brand og holde spillere engagerede, vil du finde dem meget mere behagelige at bringe dig på holdet.