Sådan fejlfindes en lavradio-automatisk radio

Fastsættelse af en bilradio eller stereo kan være en kompleks opgave, da der er mange forskellige komponenter, der kan være ansvarlige for lav lydstyrke. Mens du muligvis ikke kan løse problemet uden en stærk baggrund inden for billydinstallation og -reparationer, er der nogle almindelige problemer, du kan se efter og potentielt løse med begrænset udstyr og ekspertise.

Trin 1

Find sikringspanelet på din bil. Hvis du ikke ved, hvor sikringspanelet er, skal du kontrollere din bils brugervejledning for detaljerede instruktioner. Åbn sikringspanelet, så du har adgang til sikringerne indeni.

Trin 2

Fjern og inspicer sikringerne, der styrer din bilstereo. Se efter revner i den lille sølvfilament eller det brændte glasrør nær sølvkontakterne i enderne af sikringerne. Udskift sikringer med samme sikringstype, og kontroller, om en beskadiget sikring var problemet, inden du går videre til det næste potentielle problem.

Trin 3

Fjern din bils forstærker fra huset ved hjælp af en skruetrækker eller unbrakonøgle. Afhængigt af den bestemte forstærker, du bruger, har du muligvis brug for andre værktøjer. Imidlertid kræver de fleste forstærkere kun en stjerneskruetrækker til fjernelse.

Trin 4

Kontroller, at alle kabler, der er tilsluttet forstærkerens bagside, sidder godt på plads. Hvis de ikke er det, skal du fjerne dem fra stikket og sætte dem i igen. Test forstærkeren. Løs kabelføring er et almindeligt problem blandt billydsystemer, og det kan ofte resultere i lav lydudgang.

Kig rundt på forstærkerens kanter, mens den er ude af huset, for at bekræfte, at ingen del af forstærkeren berører metal i huset. Hvis det er tilfældet, skal du dække området med nyt elektrisk tape. Billydforstærkere skal aldrig berøre metal. Hvis de gør det, kan de arbejde intermitterende eller kun arbejde med en meget lav lydstyrke.