Sådan konverteres XLR-filer til PDF-filer

Microsoft Works bruger filtypen XLR til regneark. Regnearkfiler er normalt for store til at sende via e-mail. Derfor skal de konverteres til et lille filformat. PDF-filer (Portable Document Format) er små og nemme at overføre. Der er to måder at konvertere XLR-filer til PDF-filer. Den nemmeste måde at konvertere XLR-filer på er at bruge den oprindelige applikation. I dette tilfælde er det Microsoft Works. Hvis det program, der oprettede XLR-filen, ikke er installeret på computeren, er det nødvendigt med et filkonverteringsprogram fra en tredjepart.

Microsoft Works

Trin 1

Kontroller, om Adobe Acrobat er installeret på din computer. Hvis ikke, har du brug for en anden filkonverteringssoftware (se afsnit 2). Sørg også for, at Microsoft Word ikke er installeret med Microsoft Works. Ifølge Adobe har "Adobe verificeret, at Microsoft Works er i konflikt med Microsoft Word og forhindrer menuen Konverter til Adobe PDF i at vises. Microsoft Works er forudinstalleret på mange computere."

Trin 2

Åbn XLR-filen i Microsoft Works.

Trin 3

Vælg "Filer> Udskriv" fra værktøjslinjens hovedmenu.

Trin 4

Vælg "Adobe PDF" i rullemenuen Navn.

Trin 5

Klik på "OK".

Trin 6

Navngiv filen i feltet "Gem som".

Trin 7

Vælg placeringen for den gemte fil.

Klik på knappen "Gem".

Anden konverteringssoftware

Trin 1

Download og installer et andet konverteringssoftwareapplikation, hvis Microsoft Works ikke er installeret på din computer. Microsoft Office Excel (nogle versioner) kan også åbne XLR-filer. For Mac-brugere, ifølge DataViz, kan "MacLinkPlus Deluxe oversætte, dekode og dekomprimere" Microsoft Works-filer.

Trin 2

Følg trin 2 til 8 ovenfor.

Eller:

Send XLR-filen til en online konverteringstjeneste, hvis brugeren ikke ønsker at downloade anden software. Der er mange onlinetjenester tilgængelige, der er hurtige, nemme og gratis. Se linket i Ressourcer nedenfor for en liste over nogle af de tilgængelige onlinetjenester.